Annons
1 inlägg / 0 nya
#1 2020, oktober 12 - 11:59
AnnieMay
Bild för AnnieMay
 Offline
Senast sedd: 6 dagar 18 tim sedan
Brons
Medlem: 2020-09-24 13:30

Deep plane facelift?

Hej,

ny på forumet men har länge, länge nu gått och funderat på att jag inte vill känna mig så ledsen över åldersförändringarna i mitt ansikte. Egentligen har jag faktiskt inget emot att se ut som min ålder (snart 48) men skulle gärna vilja se piggare och fräschare ut, ja lite snyggare helt enkelt :).

Ett pannlyft samt en förfining av nästippen är det jag tror jag skulle vilja börja med, för att om ett par år göra ett helt ansiktslyft.

Eftersom jag är en sådan person som läser på en massa, så har jag nu fastnat för en särskild teknik för facelift som heter Deep plane. Den går ut på att man lyfter både hud och underliggande lager i ett, och ska kunna ge ett naturligt och hållbart resultat. Har hittills sett att Per Alberius på Alberiuskliniken använder sig av denna metod ibland. Min fråga är om någon annan här på forumet antingen gjort ett deep plane-lyft, eller vet fler i Sverige som arbetar med den metoden?

Bröstförstoring 2003 hos Ulf Samuelsson på Akademikliniken. Lyckad operation med resultat som fortfarande ser fint ut, men funderar nu på att göra uttag (enbloc) samt ev lyft och/eller fettransplantation. Vill även göra en helrenovering av ansiktet (lyft, pannlyft, nästipp) men är osäker på upplägg och val av kirurg.

Annons