Annons
4 posts / 0 new
Last post
#1 2024, July 8 - 19:54
Kakmonster87
Kakmonster87's picture
Offline
Last seen: 2 days 44 min ago
Brons
Joined: 2023-06-13 19:59

Av med gipset idag och är orolig

Hej!
Jag har opererat mig för en vecka sen, gjorde bland annat min andra näsoperation, har gått 10 år sedan första näs operationen och jag valde samma kirurg som jag är nöjd med rent tekniskt i det han gör. Men idag tog vi av gipset och trots att jag är nöjd rent allmänt av min första näsoperation, min näsa blev väldigt rak, så har jag ändå alltid haft en bulle kvar på näsan , bullen var riktigt illa förr innan första operationen men ville alltså göra en andra näs operation och då sa han att han skulle fixa enbart tippen på näsan.

Jag vet man inte ska ha höga förväntningar osv. Tänka på svullnad och ha tålamod osv. Men jag tycker min näsa idag är precis som innan, fast med en ännu större bulle, som en liten potatis näsa. Först hade jag panik innan idag, kände att va sjutton gjorde han ens på operationen om jag ser likadan ut, men sen har jag skickat bild till syster och en vän som säger att dom tycker bullen/ potatisen ser mer eller mindre ut som innan operationen så de lugna mig lite.

Men nu till er och forumet, får man fråga om nån annan känt sig MER svullen efter en näsoperation och vill visa före o efter bilder till mig? Jag tänker om man kan byta snapchat eller liknande? Jag kan isåfall om admin godkänner ge ut min snapchat.

Grejen är att efter FÖRSTA näsoperationen fick jag en chock för näsan va så LITEN, och man får alltid höra att näsan först ska se svullen ut, men så var de inte första operationen, då istället blev näsan mer svullen/ tjock hudad efter något år skulle jag säga. Därför är jag nu RÄDD att detta inte är någon svullnad i detta fall och att detta faktiskt ÄR min riktiga näsa. Nu har jag hunnit smälta lite idag så är inte lika hyper, vill inte oroa nån annan. Men är de nån som vill byta bilder på näsan med mig? Jag hoppas så mycket att näsan kommer minska, att de faktiskt ÄR svullnad!

Jag va hos Per Windh i Gbg, absolut duktig på näsor, men som sagt är nervös idag över de jag såg, men försöker ha tålamod ;D

My religon is kindness

Annons
2024, July 11 - 20:06
Space_Cat
Space_Cat's picture
Offline
Last seen: 6 days 3 hours ago
Silver
Joined: 2023-08-20 22:38

Är så svårt dedär, har en kompis som opererat näsan och svullnaden för henne kom och gick i perioder. Varför vet hon inte. Gjorde du samma sak med tippen under din förra operation också?

29år, 164 cm, 57 kg, 0 barn
Gjort fillers i läppar, kindben, näsa och tear through
Överväger näs- och bröstplastik

2024, July 11 - 20:26
Kakmonster87
Kakmonster87's picture
Offline
Last seen: 2 days 44 min ago
Brons
Joined: 2023-06-13 19:59

Ja tyvärr är de svårt veta men försöker verkligen hoppas att svullnaden lagt sig snart.. har tejp forfarande på näsan så går bara hoppas.
Nja vetinte, han tog ju hela näsan sist så med tanke på att tippen va avdomnat i nästan ett år sist så borde han tagit tippen då också, men då var den riktigt smal o fin helt direkt, så ja.. får hoppas de enbart är svullnad :o

My religon is kindness

2024, July 13 - 14:11
Solfrid
Solfrid's picture
Offline
Last seen: 1 week 7 hours ago
Brons
Joined: 2024-02-28 10:47

Hej Kakmonster87!

Jag opererade min näsa för 5 och en halv vecka sedan, så jag är fortfarande i ett väldigt tidigt stadie av läkningen. Jag fick precis som du jätte mycket panik efter att jag hade tagit bort tejpen på näsan, jag tror jag tog 100+ bilder första veckan och verkligen inspekterade näsan. Min näsa är fortfarande väldigt svullen, men den är inte alls lika svullen som för några veckor sedan. Man kan se att näsan har börjat inta sin nya form. Precis som du har jag också bland annat opererat tippen på näsan för att få den mer definierad och mindre, som det ser ut just nu tycker jag att tippen ser oförändrad ut, om en aning kanske lite större i vissa vinklar. Jag tror att det beror på svullnaden och att tippen förhoppningsvis kommer att bli mindre med tiden. Tyvärr så är det en waiting game när det kommer till näsplastik, då det tar så lång tid för näsan att läka. Ge det lite tid och ha is i magen, förhoppningsvis kommer det att bara bli bättre nu! Jag har hört att svullnaden kan bli mer och att läkningen kan ta ännu längre tid om man redan gjort en näsoperation tidigare, det kanske är därför näsan är mer svullen på dig denna gången.

Annons