Annons
5 posts / 0 new
Last post
#1 2023, September 19 - 17:04
lylelo
lylelo's picture
Offline
Last seen: 1 month 1 week ago
Brons
Joined: 2023-07-10 21:39

Nån som gjort näsa på Akademikliniken?

Hej!
Jag vill operera näsan och har bokat konsultationer på Akademikliniken i Stockholm. Funderar på Jonas Röjdmark eller Paolo Montemurro och vill få ett intryck av båda. Har läst extremt blandat om båda två. På Paolos Instagram har jag sett en hel del fina och naturliga näsor men också några mindre lyckade… Jonas verkar duktig men jag har hört många som tycker han är väldigt otrevlig och stressad. Jag undrar om någon vill dela med sig av sina erfarenheter ifall ni opererat er hos någon av de, uppskattar verkligen om någon kan skicka bilder till mig privat också!

Jag har en relativt smal och ”vanlig” näsa framifrån (ej bred/potatisnäsa), problemet ligger i att jag har en rejäl knöl på näsryggen som gör min sidprofil extremt oharmonisk och jobbig. Vill göra en naturlig och fin näsa, behålla formen framifrån i möjligaste mån men göra den rakare, mjukare och mer feminin.

Uppskattar verkligen om ni vill dela med er av erfarenheter <3

Annons
2023, September 27 - 18:19
Space_Cat
Space_Cat's picture
Offline
Last seen: 6 days 17 hours ago
Silver
Joined: 2023-08-20 22:38

Är själv intresserad av att göra en näsoperation då jag har en ''höknäsa''. Har funderat mycket på Jonas Röjdmark. Känns som jag sett mina fina före- och efterbilder på näsoperationer som han utfört samt att jag får bilden av att väldigt många här på forumet kommer med bra recensioner på sina näsoperationer hos Jonas.

29år, 164 cm, 57 kg, 0 barn
Gjort fillers i läppar, kindben, näsa och tear through
Överväger näs- och bröstplastik

2023, September 27 - 21:44
Manon4021
Manon4021's picture
Offline
Last seen: 2 days 55 min ago
Silver
Joined: 2022-08-04 11:57

Jag har opererat näsan hos Jonas Röjdmark för snart 10 månader sedan och jag är supernöjd. Tycker absolut inte att han är otrevlig eller stressad. Men han är väldigt rak och inte så mycket ”lullull” runt omkring. Vilket jag gillar!

Konsultation 17/8 P-O Haraldsson, Astoriakliniken
Konsultation 17/8 Jonas Röjdmark, Akademikliniken
Näsplastik 15/12 Jonas Röjdmark, Akademikliniken

2023, October 3 - 11:59
bellabusan
bellabusan's picture
Offline
Last seen: 1 week 4 days ago
Brons
Joined: 2019-10-16 18:44

Jag har opererat mig hos Jonas. Han är väl bra, tydlig och som tidigare sagt inget "lullull" MEN jag tycker inte riktigt han bemötte mig på ett bra sätt när jag påpekade att min näsa inte läkte korrekt, tex. har jag två olika profiler samt en ojämn tipp. Detta var dock min tredje operation (två st gjorde jag hos en annan klinik / läkare som förstörde min näsa) så jag vet inte om min näsa är mer komplex att göra efter redan två operationer eller att läkningstiden är sämre efter en tredje operation.. Ska man göra en första näsoperation hos Jonas så blir det nog bra, men en sekundär som jag gjorde hade jag inte rekommenderat (då det också är en mer komplex operation enligt läkarna själva) därför ska jag kika på en operation utomlands istället.

Annons
2023, November 27 - 21:47
Leon
Leon's picture
Offline
Last seen: 17 hours 55 min ago
Brons
Joined: 2019-12-31 14:36

Jag har opererat näsan hos Paolo, och skulle inte rekommendera honom. Jag ville operera näsan då den var lite, lite sned, i övrigt var jag nöjd med min näsa. Paolo påpekade dock att han tyckte att min tipp var lite “bullig” och att han ville göra den “lite, lite smalare”. Jag utgick från att vi pratade om att göra tippen någon mm smalare och tyckte att det lät fint. I slutändan kom jag därifrån med en väldigt annorlunda näsa, tydligt kortare och plattare, trots att jag från första början varit extremt tydlig med att jag tyckte om min profil och inte ville att den skulle ändras. Jag erbjöds ingen korrigering med motiveringen att det skulle ”bli svårt” då man i sådana fall skulle behöva lägga till brosk, samt att kliniken ändå tyckte att operationen inneburit en förbättring. Det har nu gått ett par år sen dess, min näsa är ingen katastrof men det var en betydligt större förändring än vad jag var ute efter och jag får leva med att jag aldrig kommer att återfå min gamla profil som jag tyckte om. Jag inser med facit i hand att jag borde ha gått på flera konsultationer hos olika kirurger innan jag bestämde mig. Oavsett vilken kirurg du väljer att gå till så råder jag dig dock att vara extremt tydlig med vad du vill, se till att kirurgen gör en 3D-simulation och begär att få den utskriven och ta med bilden på operationsdagen. I mitt fall gjorde Paolo aldrig någon 3D-simulation vilket kunde ha förhindrat missförståndet som ägde rum.

Näsplastik, Akademikliniken, 2019