Annons
4 posts / 0 new
Last post
#1 2022, September 5 - 11:48
Bellis98
Bellis98's picture
Offline
Last seen: 10 months 4 days ago
Silver
Joined: 2022-07-17 23:44

Näsplastik

Hej
Tänkte kolla med er andra hur det var för er när ni opererade näsan.. jag opererades för 5 dagar sedan och har fortf gipset kvar, men alltså min näsa ser sååå stor ut, jag vet att den är svullen men så svullen kan den inte vara att den ska kunna bli så liten som på min efterbild…
Speciellt tippen är så sjukt stor och bullig

Nån mer som mådde sjukt dåligt och kände att det är OMÖJLIGT att detta ska bli bra, o sen blivit som ni önskat ändå mirakulöst typ?

Mvh deprimerad tjej

Näsplastik
Konsultation 7/6 P-O Haraldsson, Astoriakliniken
Op 31/8 P-O Haraldsson, Astoriakliniken

Annons
2022, September 7 - 11:26
Rrika
Rrika's picture
Offline
Last seen: 5 months 3 days ago
Brons
Joined: 2022-06-30 11:28

Hej bli inte orolig den svullnar och stökar men kommer lägga sig du kommer tejpa den även efter gipset och det har även med att minska svullnad och inte hur den kommer att se ut utan det år bara för att kroppen reagerar med svullnad vid ingrepp av op. Slappna av och invänta min har lagt sig betydligt efter tre veckor. Har även varit där du varit.

2022, September 7 - 14:12
Melissa.54
Melissa.54's picture
Offline
Last seen: 1 year 6 months ago
Novis
Joined: 2022-09-07 13:35

Hej! Jag vill dela med mig om min upplevelse hos molding kliniken i Uppsala, Sverige där jag genomfört en näsoperation hos kirurgen Joakim Atlin. Jag är mer än nöjd med resultatet och det blev bättre än förväntat. Jag bad om ett naturligt resultat för att jag var livrädd för att det skulle ändra mitt utseende, jag ville att man skulle kunna känna igen mig och det fick jag. Jag rekommenderar starkt Joakim Atlin som kirurg då han tar en väldigt seriös och lyssnar på ens önskningar samtidigt som han är väldigt ärlig om vilka risker som finns, vilket uppskattas väldigt mycket. Osen vet jag att många där ute är rädda för processen och smärtan osv jag vet att det är individuellt men jag kände verkligen ingen smärta alls så pass att jag kände mer smärta av nackspärr eller av en vanlig förkylning. Jag blev lite gul under ögonen och lite svullnad dag fyra som sedan försvann det efter dag åtta. Gipset togs bort efter 15 dagar. Helhet så gick allt så smidigt. Varför jag tror att det inte blev så svullen runt ögonen som det brukar bli är för Joakim har utvecklat sin teknik där han utföra ett litet snitt vid ögat som är osynlig för inte ska bli tryck. Om du funderar om att utföra en näsoperation hos Joakim så är du i trygga händer, nu när vi faktiskt har en kirurg i Sverige bryr sig och inte gör bara det samma bäst på alla patienter utan lyssnar och gör det möjligt att bemöta varje patienten som egen individ för att uppnå önskat resultat.

2022, December 2 - 00:46
jossan000
jossan000's picture
Offline
Last seen: 1 month 1 week ago
Brons
Joined: 2022-12-01 00:00

Följer, tog av mitt gips för 3 dagar sen och är supersvullen. Vill dock tillägga att jag redan börjar se att svullnaden går ner jämfört med dag 1, så hoppas att de fortsätter

Annons