Annons
2 posts / 0 new
Last post
#1 2023, November 7 - 22:25
Miow
Miow's picture
Offline
Last seen: 4 months 2 weeks ago
Brons
Joined: 2023-11-07 22:08

Omoperation/korrigering Jonas Röjdmark AK

Hej,
Jag undrar om någon här fått omoperation/korrigering hos Jonas Röjdmark på AK Stockholm, och vad som då var ”fel” eller anledningen till det? Var det svårt att få omoperation eller behövde ni stå på er? Och framförallt, blev ni nöjda efter op 2?

Jag är missnöjd med mitt resultat, näsan är mycket större än på de simulerade bilderna. Mer skidbacke i profil trots vi kom överens om en rak näsrygg. Också ganska ojämn framifrån. Har gått ca 10 mån sedan min op (feb i år).

Jag ska snart på återbesök och är rädd att bli nekad omoperation. Jag tycker det är solklart att jag ska få korrigering, men eftersom det alltid är kirurgen som avgör är jag rädd det ska bli något i stil med ”detta är det bästa vi kan åstadkomma”

Någon som vill dela med sig? :)

Annons
2023, November 13 - 22:36
Manon4021
Manon4021's picture
Offline
Last seen: 2 weeks 6 days ago
Silver
Joined: 2022-08-04 11:57

Hej,

Jag opererade mig hos Jonas i december förra året och gjorde en mindre korrigering i slutet på augusti i år. Det var inget snack om saken från hans sida. Så jag behövde inte pusha eller argumentera för att få en korrigering. Det var till och med han som tog upp det. Jag hade fått en broskbildning precis innan tippen som syntes relativt tydligt. Jag är supernöjd nu efter korrigeringen. Min gjordes under lokalbedövning så det var ett relativt litet ingrepp.

Jag tycker att du ska vara tydlig med att kommunicera dina förväntningar på en eventuell omoperation och vad du inte är nöjd med och varför. Jag upplever Jonas väldigt mån om att man ska vara nöjd. Lycka till!

Konsultation 17/8 P-O Haraldsson, Astoriakliniken
Konsultation 17/8 Jonas Röjdmark, Akademikliniken
Näsplastik 15/12 Jonas Röjdmark, Akademikliniken