Annons
3 posts / 0 new
Last post
#1 2022, May 26 - 08:38
RainhaDoMeninas
RainhaDoMeninas's picture
Offline
Last seen: 1 year 11 months ago
Brons
Joined: 2022-05-26 08:06

Bröst som inte vuxit sedan 13års ålder

Jag har samma ”icke bröst” som vid 13 års ålder. Har aldrig behövt bh, även om jag lagt ut massor på diverse pushup bh-ar, silikoninlägg, och en massa annat(räknar inte strumpor och annat jag försökte forma i ungdomen).
Men nu är jag dryga 30 och det pyttelilla som finns börjar avta mer och mer. Påväg mot taxöron, trots att jag inte har barn-och inga planer på några. Har vänninor som gjort sina och haft väldiga problem. Så rädd förstås. Vill göra så lite som möjligt och så naturligt som möjligt. Har hört talas om en massa olika inlägg men vet inte vilken väg jag ska gå. Någon som provat fetttransplantation? Jag vill bara ha ett par ”normala” bröst, kunna ha en tröja utan padding, ha romantik med lyset tänt utan bh. Absolut inga stora Pga ryggproblem. B-kupa, liten C kanske. Har AAA nu.
Och gud vad härligt det skulle vara att ligga toppless på en sandstrand utan att vilja sjunka ned i sanden! (Hemlig dröm, men skulle vara enormt tacksam för att kunna ha bikini) Är 1,60 och väger 47-54kg. Tacksam för alla tips jag kan få!🙏💕

/Meninas Do Rainha -Småtuttarnas drottning

Annons
2022, May 26 - 10:01
MiaM
MiaM's picture
Offline
Last seen: 4 months 5 days ago
Silver
Joined: 2020-11-18 15:13

Hej på dig!

Jag tycker inte att man ska skämmas för att man vill ha bröst! De är ju både vackra och kläder sitter ofta bättre med lite "fyllnad" i. Inte med det sagt att man inte kan vara vacker med små/inga bröst, men då hänger man nog inte så mycket på det här forumet. ;)

Jag tycker absolut att du ska boka in dig på en konsultation och diskutera dina förutsättningar. Implantat kommer ju i en uppsjö av storlekar och former!
Hade jag varit du hade jag letat efter en klinik som verkar bra och fått bra recensioner på nätet, men jag hade inte nödvändigtvis valt en av "höjdarna", jag skulle känna mig mer bekväm med en som tog sig tid att lyssna ordentligt.
Om jag får berätta lite kort om mig själv så har jag alltid haft små bröst (strl AA som yngre, sen knappt A). Jag har samma kroppsstorlek som dig. Jag har aldrig haft direkta komplex eller mått jättedåligt över mina små bröst, men jag har alltid tyckt att större bröst är snyggare!
För några år sen började jag fundera på en operation, men ville vara klar med barn först.
Nu har jag 3 barn och idag är faktiskt mina nya tuttars första födelsedag! Jag la in 450 cc den 26 maj förra året, och varje dag sedan dess har jag glatt mig åt mina nya fina tuttar! Nakna eller i badkläder är de givetvis ganska stora, men inte vulgära. Med kläder är de helt perfekta!

Stort lycka till och hoppas att du får det du drömmer om!

Mvh MiaM

Ps: skräckhistorier finns alltid, men för de allra flesta går det alldeles utmärkt!

38 år, 53 kg, 160 cm, 3 barn.

Strl före operation: knappt 70A eller 75A
Strl efter operation: 75D
Konsultation: 29 mars 2021 hos Avni Abdiu på Plastikakademin, Linköping.
Operation: 26 maj 2021 hos Avni Abdiu.
Implantat: Mentor, 450 cc, coh 1, hög profil, runda, släta, bakom muskeln.

2022, May 27 - 00:43
Nattuglan1
Nattuglan1's picture
Offline
Last seen: 6 days 2 hours ago
Silver
Joined: 2022-04-18 15:08

Hej,
Du råkar inte ha tubulära bröst? Mina ser också ut som när jag var tretton. Trodde de skulle få en annorlunda form med åren, men det har visat sig att jag har en bröstavvikelse. Kolla in forumet tubulära bröst eller googla och se om det stämmer in.

29 -årig kvinna.
Tubulära bröst.
0 barn.
Intresserad av bröstrekonstruktion av tubulära bröst.
Konsultation 1/2 2023 på SUS Malmö. Planerad operation 2023 sommar/höst på SUS.