Annons
1 post / 0 new
#1 2024, July 3 - 13:55
Marinara
Marinara's picture
Offline
Last seen: 20 hours 3 min ago
Brons
Joined: 2024-07-03 11:56

Implantat i naturligt stora bröst

Hej!
Jag går i tankarna kring att göra en bröstoperation. Helst ”bara” en förstoring utan att behöva göra något lyft. Tänker att mer skärande och lyft får vänta tills efter barn. Jag vill gärna att resultatet blir bröst som ser runda ut med projektion utåt, mer fake än naturligt, men ändå inte för galet stort så att man kan hitta kläder. Jag har rätt stora naturliga bröst i förhållande till min kropp. De har lite tråkig form men är jämnstora och jag tycker inte jätteilla om dem egentligen. Men skulle ändå vilja fylla ut dem så att de står mer framåt istället för lite sorgset nedåt. (Inget extremt häng ner men ändå så att jag känner att de är lite ledsna med tråkig form.) På twilfit säger de att jag har 65H. Jag tycker det låter större än vad det faktiskt är. (Alla går ju upp i kupa och ner i bandstorlek på sånna seriösa ställen.) Jag kan ändå hitta fina tunna bhar från typ cubus med D-kupa som passar. Om jag gör en operation så är jag ju ute efter den runda looken som inte direkt behöver se naturliga ut. Jag är dock lite orolig över att den effekten bara går att få om man från början har väldigt små bröst? Tänker att huden blir tightare då runt implantaten och brösten därför ser rundare ut?
Jag föstår att mina blir i det större laget med implantat också, men vill ju lixom inte se för over the top ut heller såklart. Det får vara fake men ändå smakfullt om det makes sense? Jag är nog okej med större än vad de flesta väljer pga stort utgångsläge, men inte föör stort.
Finns det några där ute som har erfarenhet av bröstoperation på redan större bröst, utan att göra reduktion/lyft? Eller tror ni att jag måste göra en reduktion av mina naturliga bröst i samband med implantat för att få den där runda kylie jenner-formen?

Ålder: 25år, Längd: 161cm, vikt: ca 58kg.
Intresserad av: bröstförstoring
Har nu: icke oppererade naturligt stora bröst i förhållande till kroppen. Kupa ligger på D till H beroende på bandstorlek och affär.
Vill ha: rundare bröst som fyller ut huden och pekar mer framåt och inte blir lika droppiga.
Klinik: Jag har varit på konsultation på nordiska kliniken men har inte bokat någon operation.

Annons