Annons
2 posts / 0 new
Last post
#1 2022, May 4 - 19:05
Nellpell
Nellpell's picture
Offline
Last seen: 1 year 11 months ago
Brons
Joined: 2021-08-22 21:01

Missnöjd

Hej!

Sydde in min ficka för 4 veckor sen nu, då den var för stor och då såg även det högra bröstet mycket större ut.

Nu 4 veckor senare har jag börjat tappa tålamodet. Nu är det bröstet mycket mindre har mycket mindre fyllighet upptill. Helt platt där uppe om man jämför med det färdigläkta bröstet.

Det är lika fult som innan. Nu är det fulare. Nu är det större bröstet mycket mindre och dessutom i helt annan form. Nu pekar bröstvårtorna åt olika håll, det nya är mycket längre ner.

Tycker det känns guppigt/vågigt också. Senaste dagarna har det börjat knastra och göra mer ont.

Börjar ge upp. Allt är så fult

Känner mig ful, börjar ångra allt. Så trött på att det aldrig blir bra

Annons
2022, May 4 - 20:59
Lovely88
Lovely88's picture
Offline
Last seen: 7 months 1 week ago
Silver
Joined: 2022-02-08 14:54

Hej tjejen. Ser att du haft det lite kämpigt efter din förstoring? Det är svårt att säga om dina bröst är som du skriver ”fula”. Vågar du lägga upp bild så kanske någon av alla kloka och erfarna kvinnor här inne kan ge råd och stöd? Jag är inte rätt person till det men jag vet hur det är att grotta ner sig i känslor och ibland kan det hjälpa om någon bryter mönstret liksom.. har läst runt i trådar många som är jättenöjda med sina bröst men ofta behövs det just en del korrigeringar eller så har man så höga förväntningar på sina nya bröst och så blir man besviken när det kanske inte blivit som man tänkt? Kram

2016- bröstförstoring Art Clinic, Allergan texturerade

2022- en bloc gjord. Har en lång rad hälsoproblem sedan min bröstförstoring 2016 och är nu så glad att både implantat och kapsel är ute.

Detta forum hjälpte mig så mycket under tiden jag väntade på operationen en bloc så vill någon ha mina erfarenheter delar jag gärna med mig!