Annons
1 post / 0 new
#1 2023, March 15 - 11:15
Cykelbruden
Cykelbruden's picture
Offline
Last seen: 4 days 5 hours ago
Brons
Joined: 2018-06-29 05:55

Någon som har korrigerats av Patrik Höijer?

Hej,

Gjorde en bröstförstoring + minilyft (bytte ut till mindre implantat) hos Patrik för 4 månader sedan.

Jag såg redan efter första återbesöket hos SSK att brösten var ojämna men hade is i magen med tanke på svullnad och att implantaten skulle ”sjunka”.

Nu har det gått månader och det är med tårar i ögonen jag ser mig själv i spegeln…

Från att ha haft stora bröst varav en med töjd bröstficka, med ständigt obehag/ilande känsla i ena bröstet samt en pytteliten höjd skillnad på brösten så har jag nu efter min OP hos Patrik fått 2 absolut helt olika bröst.

Det är olika form på brösten samt olika placering på brösten och detta syns tydligt nu. Mitt vänstra bröst har nu ett ännu större/längre veck under bröstet än vad jag hade innan och smärtan/obehaget från den tidigare töjda bröstfickan på höger bröst, som skulle försvinna efter operationen har jag fortfarande kvar och nu känns det ännu mer. Det högra bröstet ser ut som en handboll, helt rund och det vänstra är mer droppformat och som jag sagt innan, ännu längre bröstveck. Jag har alltid haft ett mellanrum mellan mina bröst, som jag tyckt om. Det är helt borta på vänster sidan för det vecket börjar liksom precis på bröstkorgen.

Har haft kontakt med kliniken som säger att kirurgen tycker det ser ut som att huden har töjt sig på ena bröstet och detta kan korrigeras under lokalbedövning.

Och ja. Han kan säkert fixa att de är ojämna men att dem är ojämna är inte mitt enda problem.

Har någon här korrigerats hos Patrik? Jag vet verkligen inte vad jag ska ta mig till och hade jag vetat att det här skulle bli mitt resultat så hade jag aldrig opererat mig från första början.

Vad ska jag göra om jag inte är nöjd med hans korrigeringsförslag? Är på riktigt rädd för att korrigeras när jag fick det här resultatet från ordinarie OP…

0 barn, 30år, 166 cm, 67 kg

Bröstförstoring
Konsultation april 2014 Peter Cosmo, Citadell
Op maj 2014 Peter Cosmo, Citadell
485cc via armhålan
Strl före op: liten A
Strl efter op: 65H (BH från Change)

Annons