Annons
2 posts / 0 new
Last post
#1 2023, March 15 - 12:22
Nocki
Nocki's picture
Offline
Last seen: 21 hours 52 min ago
Brons
Joined: 2021-05-23 23:37

Ni med mycket egen vävnad :)

Brukar bena ut det mesta själv men nu är jag bara så kluven så önskar eran hjälp! Idag 370 samt 390 cc (naturligt) i egen vävnad. Mycket jämna och välformade (låter ju sjukt drygt att säga det själv…) Bokat OP 31 mars och har fått sååååå kalla fötter! Tanken är HP 350CC, för att ”fylla ut” uppe på bröstkorgen. Men samtidigt är jag så nöjd med mina egna idag så *om* jag väljer att genomföra OP så är det enbart för jag tycker det är sexigt att kunna gå med snygga tuttar hemma samt under blusar, dedär extra lilla putet. Inte sådan som visar upp mig utan vill ha det diskret men sexigt. Har sååååån ångest! Vill men vill inte på samma gång. Är 179 cm och väger 75 kg, vältränad, rider mycket samt gymmar men ibland så känner jag att det blir ”för lite” trots att jag har totalt nästan 700+cc eget idag själv totalt… Skillnaden är väl att dom 700cx inte sitter där JAG i mina tankar, önskar att dom sitter. Stöttning?! Hjärnan spelar en ju galna spratt och så blir man hemmablind.. ÄR ju nöjd idag men TYCKER det är så sexigt och har funderat länge på det. Så funderar ju liksom på om det är enbart för ATT jag faktiskt har bokat som jag får lite panik. Tänker också att det aldrig kan gå värre än åt helvete (skämt åsido) så då får man ta ut om det skulle vara såååå missnöjt? Någon som varit i samma sits? :-)))))

Bokad OP är på Art Clinic, känner mig otroligt säker med val av både klinik och kirurg så det är inte där skon klämmer.

Annons
2023, March 21 - 10:05
TR7777
TR7777's picture
Offline
Last seen: 16 hours 31 min ago
Silver
Joined: 2022-01-31 13:16

Jag hade ca 440 cc per bröst i egen vävnad.
Du kan nog inte tänka att du har 700 cc totalt, man får ju tänka per bröst. Däremot så är egen vävnad inte alls lika stort som implantaten är i samma siffror.
Jag la i 480 cc i varje bröst. Hade lite häng på brösten sen innan och trodde väl att bröstvårtan skulle komma upp lite mer på bröstet än vad det gjorde, dom är större nu men lite hängiga, sitter inte på plats som två bollar som jag egentligen skulle vilja ha. Jag önskade dock efteråt att jag hade lagt i mer än 480 cc. Det lät mycket innan, men helt ärligt är det knappt någon som sett att jag opererat mig då jag hade C kupa innan. Ser man mig naken så absolut, men brösten försvinner i kläder. Jag tog dessutom medium profil och önskar att jag hade tagit hög profil.
Jag kommer att göra ett lyft, ta ut egen vävnad för att lägga in större implantat med hög profil framöver.
Men KÖR är allt jag har att säga till dig, du kommer inte ångra dig. Jag älskar att ha större bröst :)

480cc mentor 158 lång 73 kilo