Annons
1 post / 0 new
#1 2022, September 21 - 10:57
Lantisbönan
Lantisbönan's picture
Offline
Last seen: 9 months 2 weeks ago
Silver
Joined: 2021-05-23 21:16

Vad har ni fått höra angående risker med större implantat?

Hej på er!

Jag är nyfiken på vad ni fått för förklaring på konsultation (eller besök hos sköterska efter operation) när/om ni frågat om större implantat. Jag menar när de vill avråda från det på grund av olika risker. I mitt fall blev det nu 700cc, med Motovas implantat som är 14,5 cm i diameter. Jag är både lång och bredaxlad och det ser inte alls konstigt stort ut på mig. Har stor rumpa som putar ut dessutom. Märks knappt förändring när jag klär mig som vanligt. Gick från 350cc framförplacering till 700cc under musklerna.
Kirurgen ville inte att mina bröst skulle komma ut för mycket på sidorna, så vi lämnade 625cc med 15 cm bredd. Nu i efterhand tror jag att Motiva 775cc, 15 cm breda hade varit ännu bättre till mig. Men det hade aldrig gått att övertyga kirurgen om det. Han var tveksam inför det väl vi gjorde. Mest på grund av mina kapslar, som behövde skäras upp för att göra plats för de nya implantaten. Men om man ändå gör plats? Sen menade han att risken för "dubble bubble" var stor med allt över 450cc på mig? Men sköterskan sa att det inte ser ut att vara någon som helst risk nu, hon menar på att hon hade kunnat se det redan efter mina första 10 dagar.

Vad har ni fått höra angående detta? Jag är nyfiken på olika risker de talar om och vilka förklaringar de har till varför du ska ta en viss storlek. Spelar ingen roll vilken cc du valde i slutändan. Lika intressant oavsett!

Mvh

Gjorde min tredje bröstoperation i september 2022. Det blev Motivas high profile, 700cc, bakom musklerna. Har tidigare haft 250cc och sedan 350cc framför bröstmusklerna.

Annons