Annons
1 post / 0 new
#1 2022, April 18 - 15:44
Nattuglan1
Nattuglan1's picture
Offline
Last seen: 2 months 3 weeks ago
Silver
Joined: 2022-04-18 15:08

Tubulära bröst -op

Hej,

Nyligen blivit medlem här. Liksom många trådar jag läst, har jag även lidit som ni i det tysta. Jag bestämde mig för ett tag sedan att jag vill korrigera mina tubulära bröst.
Jag har inte varit på någon konsultation då jag pluggat och det så inte varit aktuellt. Det är kanske inte rätt tid nu heller då jag brottas med en annan kronisk neurologisk sjukdom och just nu är sjukskriven. Har funderat på att söka till VC, men då är det en till ”grej”…plus att jag skäms så mycket. Det känns som att en som jobbar med just plastikkirurgi av tubulära bröst, ska vara mer förstående.
Men hoppas på tillfrisknande snart och vill då även kunna ha normala bröst…eller ja, bara kunna slippa skämmas och hata det jag ser i spegeln.

Har tittat på före och efterbilder på Plastikinstitutet i Malmö, Akademikliniken och Citadellkliniken. Tänker så småningom boka in mig för bedömning.
Jag undrar om man kan opereras av en privat klinik och få betalt av landstinget? Jag har nämligen läst någonstans att man inte kan det, men kan ha fel.

Ni som har opererat er för tubulära bröst, har ni blivit nöjda med resultatet. Funderar själv på att kanske var undersöka om det skulle gå med vårdgårdsplastik…även om jag har små bröst känns det mest som att det är vårtgården som stör mig.
Sedan är det ju det…om man genomgår op med implantat - vad ska man säga till ex chef? Jag jobbar inom sjukvården och om jag inte kan lyfta armarna över huvudet på en månad, så blir det ett problem. Just nu är jag ju sjukskriven och kommer troligen behöva jobba på lägre intensitet när jag väl kommer tillbaka, så jag vill ju inte ex att operation ska ”äventyra” jobbet.

Förlåt för rörigt inlägg. Känns så skönt att äntligen skriva av mig. Känt mig så ensam så länge och har aldrig haft någon att bolla det här med.

29 -årig kvinna.
Tubulära bröst.
0 barn.
Intresserad av bröstrekonstruktion av tubulära bröst.
Ännu ingen konsultation.

Annons