Annons
8 posts / 0 new
Last post
#1 2022, August 28 - 11:22
alexxhellberg
alexxhellberg's picture
Offline
Last seen: 1 year 7 months ago
Brons
Joined: 2022-06-18 10:11

Art clinic

Hej

Jag har bokat en konsultation på art clinic den 12/9, men har svårt att bestämma mig för klinik och läkare. Vad är eran uppfattning om Art clinic i Göteborg? Är det ett bra val?

Annons
2022, August 29 - 20:18
Ledsentjej
Ledsentjej's picture
Offline
Last seen: 10 months 2 weeks ago
Silver
Joined: 2021-01-13 01:08

Nej nej nej! Jag hade en hemsk operationsdag. Kirurgen suckade, fick inte säga ett ord om hur jag ville ha det trots att han sa på konsultationen ”vi går igenom det på op-dagen”. Fick min överkropp förstörd (inte kirurgens fel förvisso utan min huds reakrion), men knappt 2 år efter bröstförstoringen roterade ena implantatet och dem vill ha fullpris för att fixa det, förvisso kanske det är så men efter 2 helt misslyckade operationer för 85000 kr så tycker jag dem kunde haft lite förståelse. Gick till en annan klinik och bytte implantat, fick bekräftat att tidigare kirurg på Art hade missat göra något med muskeln i mitten vilket var anledningen till att mina bröst satt så långt isär, vilket var anledningen till op 2 på Art som jag aldrig hade behövt göra om han hade gjort muskeln rätt. Han säljer in en fettransplantation för att fixa mellanrummet när det är så enkelt som att korra muskeln i mitten? Jag tror inte det var medvetet misstag givetsvis men ändå lite oproffsigt eftersom jag frågade ifall det gick att flytta implantaten närmare och han sa nej fast det uppenbarligen går. Jag gjorde detta på art c i gbg hos den mest erfarna kirurgen där, ändå blev det såhär… Julia Franzén, en influencer och tv-profil har varit öppen på sin insta att hon fick betala ny näsop när hon inte kunde andas, hos samma kirurg som jag gick till. Trots att det var deras fel? Vågar ej nämna namn ifall man bryter mot någon lag eller så vilken kirurg men generellt så är Art c väldigt giriga, om något går fel får du betala även om det är deras fel. Varken Akademikliniken eller ngn annan hade krävt att du betalar ny op för en allvarlig komplikation som är deras misstag när man inte kan andas, dem flesta andra hade gjort det gratis eller åtminstone billigt det kan jag garantera! Jag säger bara gå inte dit :( Kirurgen va förvisso förstående på mina återbesök när jag va ledsen över resultatet men vad hjälper det efter en hemsk op-dag och 2 misslyckade op och förstående är väl det minsta han kunde va när jag satt och grät så kanske ganska självklart bemötande när jag tänker efter. Gå till Akademikliniken eller Elite Clinic i Gbg, mycket tryggare. Ska tilläggas: jag fick väldigt dålig hjälp under min läkning på art också, otrevligt bemötande och blev bara hänvisad vidare när jag grät i telefonen. Smsade också min kirurg men fick inte ens ett svar.. :(

Jag har någonting att jämnföra med nu också på annan klinik efter implantatbyte och skillnaden i trygghet är helt enorm. Fått dubbelt så mycket tillbaka på nya stället, det är dock i Sthlm så antar du vill gå i Gbg och då rek jag Elite eller akademi. Båda är trygga men Elite är rädda om sitt rykte pga lite mindre klinik så du kan va säker på att dem för sin egen skull inte ger dig dålig service ❤️ Richard Lewin där ska vara bra har jag hört.

2022, August 29 - 23:32
Ledsentjej
Ledsentjej's picture
Offline
Last seen: 10 months 2 weeks ago
Silver
Joined: 2021-01-13 01:08

Julia har också sagt att hon vill göra om sina bröst pga dem sitter väldigt långt isär. Antar att hennes problematik beror på samma sak som det va för mig? Att kirurgen på Art inte gjort som han ska i mitten. Kirurger kan ju använda olika tekniker så det behöver inte va ett slarvfel nödvändigtvis men kan ju såklart säga att det hade underlättat ganska mycket om jag bara gått till en kirurg som gjort mitt mellanrum korrekt från början. Är inte ute efter att smutskasta någon klinik dem har säkert många nöjda kunder men för mig blev det inte bra så jag vill genuint rekommendera att avstå från dem.

2022, August 30 - 12:06
Mallan1
Mallan1's picture
Offline
Last seen: 2 weeks 18 hours ago
Silver
Joined: 2019-01-27 14:43

Har också förstått det som att dem är ganska giriga på Art clinic, att dem tar fullpris så fort dem kan när man inte har något annat val än att korra, tycker det säger ganska mycket om hur lite värde dem ser i patienten och hur mycket det bara handlar om pengar. Självklart vill alla kliniker tjäna pengar men endast dem själva förlorar på det upplägget i slutändan för det visar att dem inte är genuina. Skulle också råda om att välja Elite, eller möjligen AK men AK har också fått lite skit här och var. Elite har jag inte läst ett negativt ord om. Tror det är just som hon säger att dem är en mindre klinik vilket innebär att dem ger bättre service. En missnöjd kund kan ju fucka upp det ganska mycket då, till skillnad från dem stora klinikerna som rullar ändå.. på Art får man heller inte kirurgens mail så du måste ta allt med ssk. Ingen annan klinik utom dem har det så, dessutom kan man inte köpa till försäkring som man kan på ak och andra. Försök ha så mycket som möjligt på papper och gå inte på ord, mycket säger dem för att sälja, sen när du väl får problem blir det dyrt :/

I stort sett alla kliniker korrigerar kostnadsfritt sådant som blivit fel under op, men inte Art clinic uppenbarligen. Kanske har dem skärpt sig nu va ju många år sen Julia opererades där men jag läste också det inlägget och det lät ju inte bra alls. Vad ska man göra när man inte kan andas efter näsop och inte har pengar till en ny operation? Helt sjukt otryggt för patienten, såklart hon betalar hon har ju inget val. Just därför dem tar betalt igen, för dem vet att hon kommer betala..

Mentor anatomiska

Annons
2022, September 1 - 21:06
M95K
M95K's picture
Offline
Last seen: 1 year 3 weeks ago
Silver
Joined: 2022-06-12 18:57

Vad tråkgit att höra om Art C..
Jag ska opereras där nu inom kort och fick inte en känsla av girighet. Jag fick ett trevligt bemötande och känner mig trygg med den kirurg jag bokade mig hos.
Man vet ju inte helt säkert förens dess att en komplikation blir ett faktum, hur man blir behandlad då... Jag känner mig i varje fall trygg hos Art C, än så länge, och hoppas på att allt går bra... Jättetråkigt det du har fått gå igenom Ledsentjej <3

3 barn, 30år
173cm - 60kg
Bh strl innan op. Knappt 75a
Bh strl efter op. --
Planerad op. September, 350cc bakom muskel.
Art C

2022, September 2 - 17:24
Ledsentjej
Ledsentjej's picture
Offline
Last seen: 10 months 2 weeks ago
Silver
Joined: 2021-01-13 01:08

Åh men du det kommer säkert gå jättebra, inte meningen att skrämma upp dig. Vem ska du till vilken stad? Jag håller tummarna för att du slipper undan komplikationer, så länge du slipper det så går det nog hur bra som helst! Under min andra op hade jag nog mest väldigt mycket otur med vilka jag hamna hos i telefon och att kirurgen hade en skit-dag osv 🙈 Men trots deras girighet så blir ju det inget problem för dig så länge allt går bra vilket det säkerligen gör ❤️

2023, January 17 - 13:11
Bridetobe
Bridetobe's picture
Offline
Last seen: 5 months 2 weeks ago
Silver
Joined: 2022-08-09 18:46

Men oj vad orolig jag blev över mitt beslut att välja Art Clinic.. det jag har läst så känns de som många av deras kirurger har jobbat inom den vanliga vården med plastik. Trodde de skulle vara en trygghet på att de skulle bli bra då!
Men vad trist :(
Jag har bokat Per winth i Göteborg. Har någon hårt någon bra/dåligt om honom? ❤️

Nyopererad tuttjej!

Annons
2023, August 8 - 10:49
Lorelai
Lorelai's picture
Offline
Last seen: 7 months 6 hours ago
Silver
Joined: 2022-01-12 00:14

Jag har opererats på art clinic i Gbg och är väldigt nöjd med bemötande från första konsultation till idag (dag 1 efter op) när jag kunde ringa och prata med min sköterska och har också haft kontakt med läkaren. De har varit toppen såhär långt tycker jag. Så oroa dig inte för mycket! Kommer säkert gå kanon.