Annons
2 posts / 0 new
Last post
#1 2022, October 23 - 00:37
anna96
anna96's picture
Offline
Last seen: 1 month 2 weeks ago
Brons
Joined: 2020-06-07 09:41

Plastikoperation Turkiet?

Funderar på att resa utomlands för plastikoperation, främst då jag vill kunna gå runt på gator efter utan risk att stöta på någon jag känner. Sedan är jag ute efter bra vård och om det är billigare är det ett plus men vill absolut inte riskera säkerhet kvalitet.

Kort och gott hört att Turkiet ska vara väldigt bra för plastikoperation då de utför väldigt mycket och att det är bättre pris än Sverige. Skönt med varmt land med såklart. MEN tycker det är svårt att googla fram klinker då det finns otroligt många och svårt att veta vad som är legit och inte, många har väldigt bra rarings men vet inte om det är fejk (?) ibland finns nämligen kommentarer som ”OBS dåligt ställe, gå aldrig dit, de tar bort negativa kommentarer”.

Därmed tänkte jag kika om någon har erfarenhet av plastikoperation utomlands, främst Turkiet men även övriga ställen. Förslag på kliniker, tips osv?

Avser främst näsplastik men funderar även på 1-2 mer ops.. :)

Stort tack på förhand om någon kan guida!

Annons
2022, October 26 - 11:40
Röttot
Röttot's picture
Offline
Last seen: 6 days 1 hour ago
Silver
Joined: 2022-10-20 12:41

Hej.
Hört en del bra och en del dåligt om att optimera sig utomlands. Har inte opererat mig själv än. Men kolla vad du har för försäljning om du ska göra det utomlands. Har sätt skräckexempel. När de ska kräva försäkring så går det inte. Så kolla upp extra noga och tänk 2 gånger om du ska göra det utomlands.

Mvh

0 barn, 25år, 172 cm, 72kg
Bröstförstoring
Kollar om att boka konsultation snart.
Inga operationer än.
Strl före 75B