Annons

Patrik Höijer


Waah var på konsultation hos Patrik Höijer idag och bokade en BBL i januari! Hoppas så innerligt på bra resultat.
Sa till honom att den här kroppen har burit och ammat fyra barn så nu vill jag ha roligt! Inget diskret eller naturligt utan jag vill ha så stor rumpa det bara går (med så smal midja som möjligt förstås), haha.

Beror ju på förutsättningarna vad han får till men snälla hjälp och skicka bra vibbar så att så mycket som möjligt stannar kvar efteråt?Mer information: 

Konsultation för bröstförstoring + lyft Hos NK och Patrik Höijer den 6 juni-20

Operation bokad 10/9 -20Hej,

Finns det någon här inne som har/haft samma problem som mig som kan göra mig klokare?

Lång story kort. Bröstförsoring 2018 som slutade med dubbelbröst på båda sidorna ( såg ut som jag hade 4 bröst) & landade på en H kupa fast jag förklarat att jag vill ha en rund klyfta men inte alls för stor.
Kirurgen hade inget svar på varför det blivit så stort & dubbelbröst på båda sidorna.
Hej alla snyggingar där ute. Behöver er hjälp! Har LÄNGE tänkt att jag vill göra mina bröst, och tog tag i det för några månader sedan. Har varit på tre olika konsultationer på tre olika kliniker där jag fastnade för Tuva Mårtensson bäst. Hade bestämt mig för honom, men sen började jag läsa massa som Patrik Höijer. Det finns mycket mer att läsa om Patrik än om Tuve, även om allt jag sett i princip är positivt om båda. Har även enklare att hitta efter bilder bröst som Parton gjort.
Har bestämt mig för att göra bröstlyft hos Patrik Höijer som är kirurg på Nordiska Kliniken i höst!
Kommer lägga in implantat också men vet inte riktigt hur stora eller vilka implantat.. Hur mycket mindre av ens egna bröst blir det?

Ni som opererats av honom och vill berätta lite, är ni nöjda osv? :)
Hur lång är återhämtningen?Mer information: 

Rekommenderad:
Motiva Round (obs EJ ergonomix), Demi profile 380 eller 425 cc. Det större implantatet skulle ge mer sideboob, så tror jag kommer gå för det!


Mer information: 

Blev rekommenderad Motiva round full 625cc och Motiva ergonomix demi 525cc. Min bröstbredd mättes till 15,2cm. Lutar mer åt 525cc demi. Op bokad 24/8 hos Patrik


Mer information: 

Byte av implantat.
Innan: Motiva round corsé, 650cc bakom muskeln.
Efter: Mentor siltex HP Xtra, 765cc bakom muskeln.


Annons
Annons
Annons