Annons

Bröstförstoring mar 2014 - Akademikliniken - Stockholm Riikka Veltheim - tuttis

tuttis's picture
tuttis

1 barn, 30 år, 164cm, 65kg
Strl före: 75A
Strl efter op: ?
Konsultation 3/2 Riikka Veltheim AK
Op 11/3 Riikka Veltheim AK
335cc anatomiska bakom muskeln

Behandling: 
Läkare Terapeut: 
OP-datum: 
Tuesday, 11 March, 2014

Morgonen började med en descutan dusch hemma innan det var dags för att åka till kliniken. Kl.7.30 skulle jag vara på plats men var lite för ivirig så var där redan kl.7. Så för att lugna mina nerver lite gick jag en liten promenad i det fina vädret...

Sen checkade jag in mej. En trevlig sjuksköterska visade mig till mitt rum där jag fick byta om. När jag precis var klar kom Riikka in och ritade på mej och pratade lite allmänt. Kände mej hyfsat lugn och omhändertagen.

Sen fick jag vänta på mitt rum igen på narkosläkaren. Som kom ganska snabbt efter och bytte några ord. Då jag blivit sövd innan så var jag inte så nervös just för narkosen. Så gick fort.

Sen kom två sköterskor och hämtade mig. Dags för operation! Klockan hade då hunnit bli 8.00.

Kommer ihåg att vi gick och pratade och skrattade bort till operationssalen. Väl där inne kändes det nervöst men de hade ordnat så bra så man kände sej så trygg.

Kommer inte ihåg så mycket mer än att jag somnade samtidigt som jag pratade om min son. Sen vaknade jag helt plötsligt upp med två par nya bröst! Vilken känsla! Hade ingen aning att det skulle kännas så bra så fort. Är så glad att jag äntligen gjort det!

Har ätit smärtlindring kontinuerligt så har inte hunnit känt nån smärta ännu och är inne på tredje dagen. Smärtan var ju det jag oroade mej för mest men tänk vad piller kan göra susen ;)

Ska försöka lägga upp bild framöver :)

 

Måste bara säga att jag är super nöjd med Akademikliniken och Riikka Veltheim. 

2020, April 13 - 14:21
Awd
Awd's picture
Offline
Last seen: 4 years 3 days ago
Brons
Joined: 2020-03-28 21:17

Åhh skönt att höra att du ör böjd och att det gick så bra! Jag opereras av Riikka imorgon 07.30???

Annons
Annons
Annons