Annons

Bröstförstoring

Bröstproteser fyllda vanligtvis med silikongel (alltmer sällan med koksaltlösning) opereras in via snitt i armhålan, bröstvecket eller ett snitt längsvårtgården och placeras antingen framför bröstmuskeln men under bröstkörteln (inframammärt) eller delvis bakom bröstmuskeln. De egna anatomiska förutsättningarna och önskemålen avgör metodvalet.

Marina's picture
MarinaJust nu är jag så arg så jag kan explodera! Jag hör att det finns silvertjejer här inne som använder andra tjejers bilder i sina bloggar! Men hur tänker ni???mail
 Marina's picture
MarinaJag får väldigt många PM från tjejer som vill se bilder.

All info om vilka kriterier som ska uppfyllas för att man ska få silvermedlemsskap och därmed kunna se inte bara bronsgalleriet utan även silvergalleriet (=nakna bröstbilder) finns under Menyn Om POF > Medlemsnivåer, vilket man också får veta i ett PM man får när man blir medlem som heter Hur POF fungerar..

För den som inte "ids" kolla där, kopierar jag här in infon:Mer information: 

1 Konsultation AK Gabriella Sellman
2 Konsultation NK Patrik Höijer
Operation bokad hos Patrik Höijer 28/3-23
280 cc eller 320 cc Polytech Mesmo Replicon
2 barnHej. Ska på konsultation på Kosmetisk kirurgi i Falköping snart. Någon som gjort sin bröstförstoring där?Minoamber's picture
MinoamberHej allihopa!
Efter många år av längtan har jag äntligen gjort min bröstoperation. Jag valde att lägga snittet i armhålan. Jag är en person som är orolig för allt som och jag är nu orolig för läkningsprocessen av ärren. Ni som har lagt snittet i armhålan - hur gick läkningsprocessen till för er?

Hur såg det ut på första återbesöket? (efter 7-10 dagar)
Hur kändes det för er första tiden?

Ena sidan känns superbra medan den andra känns öm och det svider emellanåt.

Skulle vara supertacksam för svar och bollning :)Annons
Annons
Annons