Annons

Näsplastik apr 2014 - Art Clinic Göteborg - Mölndal Per Windh - Bejbymoose

Bejbymoose's picture
Bejbymoose

20 år.
Konsultation 7/2-14: Art Clinic, Per Windh
Näsplastik 7/4-14: Art Clinic, Per Windh

Behandling: 
Läkare Terapeut: 
OP-datum: 
Monday, 7 April, 2014

6/4-14

- Dagen innan! Jag är så jävulskt nervös!! Jag har länge varit missnöjd med nosen min. Så lite impulsivt, efter ett uppbrott med mitt ex, så bokade jag en konsultation. Tiden från konsultationen 7/2-14 fram tills idag, har gått sjukt fort samtidigt som det har gått jätte långsamt! Men imorgon är det dags, kl 09.00 ska jag vara på kliniken.
Jag kommer lägga upp bilder före/under/efter, då jag letade som attan efter bilder på näsor som Per Windh gjort, så jag hoppas att detta ska kunna hjälpa någon! Stay tuned, uppdaterar snart!
 
7/7-14
- Dagen D! Klockan är 07.37 och mor min kommer och hämtar mig kl 08! Ska som sagt vara på kliniken 09.00, hoppas bara att jag inte behöver vänta så länge på att få komma in i operationssalen. Wish me luck, så uppdaterar jag efter operationen! surprise

8/4-14

- Tänkte att jag skulle dra lite fort vad jag gjort med nosen min först. Jag har dragit in näsvingarna 2,5-3mm, sänkt näsan, filat bort humpen på näsryggen, gjort tippen nättare och ja, kort o gott, en mer feminin och nättare näsa! Vi klippte även en muskel som gjorde att näsan dippade neråt när jag log.

Här kommer operationsberättelsen! Jag vaknade vid 7 tiden, drack några klunkar kaffe, men fick inte i mig mer på grund utav nervositeten! Duschade en sista gång med descutan, uppdaterade lite snabbt här, och sedan kom mamma och hämtade mig.

Jag kom fram till kliniken 8.40 och fick komma in i mitt rum 09.00, som planerat. Det kom in en jätte trevlig sköterska som berättade lite vad som skulle ske, och jag fick byta om till en lång skjorta och strumpor. Sedan kom det in en annan sköterska, världens underbaraste! Hon skulle sätta dropp i armen, och jag hatar verkligen nålar och hann inte få emla innan. Men det gick bra, och gjorde bara lite ont :) några sköterskor/narkosläkare och min kirurg kom in och tittade till mig flera gånger.

Sedan fick jag ligga inne på rummet fram till kl 11.50, då var det dags att gå till operationssalen :o inte fullt så nervös som jag hade väntat mig att jag skulle vara. Fick en väldigt god "fördrink" i droppet ;) det sista jag minns är att narkosläkaren berättade att hon nyligen börjat gilla öl, och sedan vaknade jag :) Jag minns inte vad som hände exakt när jag vaknade, men när jag piggnat till lite så frågade jag hur det gått och sköterskan sa att det gått jätte bra! Sedan kom kirurgen in och sa samma sak, och att han blivit nöjd med resultatet, wiiho!!

Fick lite god fika och sedan fick jag lite tabletter och papper och sedan åkte jag hem :)

09.00 - fick komma in i mitt rum

11.50 - in i operationssalen

Ca 14.00 - vaknade upp

16.30 - fick åka hem :)

Det var inte jätte jobbigt när jag kom hem, men något kul som hände, detta måste jag berätta! Jag gjorde OP på min pappas födelsedag, gästerna skulle komma kl 17, och ingen i min släkt vet om att jag OPat mig, jag skulle sova hos föräldrarna första natten, och i och med att jag inte ville berätta för min släkt vad jag gjort, så fick jag gömma mig i min lillasysters rum hela kvällen xD mamma fick smyga ner mer lite smörgåstårta och kaka, haha! xD

Annars gick kvällen bra, men natten har varit för jävlig!! Vaknat varje 30min/1h för att jag varit så torr i munnen, pga att jag bara andas med munnen såklart. Hoppas att det kommer gå bättre att sova inatt! Har inte allt för hemska blåtiror faktiskt, de syns ju och finns där såklart! Men inte så farliga som jag trodde att de skulle vara :) rinner mycket mera nu ur näsan än det gjorde igår dock.. Nu ska jag ta mig en till kaka från igår, men jag håller er uppdaterade om något händelserikt skulle ske ;)

 

10/4-14

- Det har nu gått 3 dagar sedan operationen, och idag skulle tamponadera tas ut!
Igår tyckte jag det luktade från näsan, antog att det var tamponaderna och rören eftersom det inte luktar längre ;)
Hade sjukt med tur att min mormor är sjuksköterska, för jag hade då ALDRIG fixat att dra ut dem där själv! De satt ganska hårt, och det kändes som att det skulle göra ont, men när mormor drog och de åkte ur så kändes det bara riktigt läbbigt och konstigt, men inte ont! Sen forsade blod, men det avtog ganska snabbt. Och nu rinner det bara vätska från nosen :) Försöker hålla rent så gott det går, är där och baddar med lite blött papper emellanåt, och har kompress under näsan för att fånga upp det som rinner.
 
Annars då, jo läget är bra! Är numera gul under ögonen och svullen, igår var jag aldelles brun under ögonen, så här går det undan :D Har inte ont och tar inte överdrivet mycket tabletter. Det enda som är jobbigt just nu är att det rinner och att jag är täppt, men det är inte hela världen lixom :)
 
15/4-14
- Sorry att göra er besvikna, men idag var det gipsbyte på schemat! Kommer alltså ha gips i en vecka till! Men jag fick en snabb titt på näsan, och jag är i princip baaara positiv!! Det kändes konstig som fasen att se sig själv utan den näsa man haft i 20 år lixom, men den var jätte söt!
Vääldigt smal över näsryggen (men det är ju för att gipset trycker in den lite extra) och väldigt svullen tipp, men asså jag tyckte den va så söt så söt! Jag gillar när näsan är lite rundare över tippen, och det är min, så den såg jätte fin ut verkligen, fin sväng på näsryggen också :D Nu är jag ännu mera spännd inför näsa vecka när gipset åker av helt! :D
Vi tog bort stygnen, detta gjorde inte jätte ont, det kändes ju självklart, men inte så farligt som jag trodde att det skulle vara, vilket var skönt! Gjorde inte spec ont att ta bort gipset heller, en lite obehaglig känsla bara :)
 
Jag passade ju även på att fylla mina läppar när jag ändå var i farten lixom :D Dom är jag även super duper nöjd med! Det var Per Windh's fru som gjorde dessa på mig, ska få in en bild också :D
Detta gjorde inte heller så ont, kändes, men inte ohanterbart :)
 
22-4/14
- IDAG!! Idag rök gipset! som jag läääängtat! det har varit fruktansvärt tråkigt att bara vara hemma och kolla serier i 14 dagar... Har inte velat skrämma hela grannskapet med gips i hela fejjan :)
 
Men GUD! känns sjukt konstigt att se sig själv i spegeln, ibland är jag sjukt nöjd, ibland känns det bara skit skummt. Men jag är mest nöjd :D Känns kul, läskigt, konstigt :) ni ska få bilder, jag tycker dock att den är sjukt mycket snyggare i verkligheten :)
Självklart svullen och allt såntdär, men man ser ju skillnad :D
2014, April 7 - 12:49
Prinsessbakelsen
Prinsessbakelsen's picture
Offline
Last seen: 1 month 2 weeks ago
Silver
Joined: 2014-02-28 11:33

STORT lycka till! Vill så gärna läsa om din operationsberättelse sen!

2014, April 8 - 10:26
Bejbymoose
Bejbymoose's picture
Offline
Last seen: 7 years 3 months ago
Silver
Joined: 2012-05-13 21:42

Tack så mycket! Vad goa ni är! Nu ligger berättelsen uppe, har ni några frågor så är det bara att bomba på! Vill gärna hjälpa till, + att det fördriver tiden ;)

2014, April 8 - 11:06
Prinsessbakelsen
Prinsessbakelsen's picture
Offline
Last seen: 1 month 2 weeks ago
Silver
Joined: 2014-02-28 11:33

Härligt att det gick bra! Kan du inte lägga upp bilder nu efter?

Annons
2014, April 8 - 15:06
Bejbymoose
Bejbymoose's picture
Offline
Last seen: 7 years 3 months ago
Silver
Joined: 2012-05-13 21:42

Absolut, det ska jag göra. Kom precis hem från mamma, så ska bara få över bilderna nu :)

2014, April 15 - 14:52
Prinsessbakelsen
Prinsessbakelsen's picture
Offline
Last seen: 1 month 2 weeks ago
Silver
Joined: 2014-02-28 11:33

Åh, nu måste det väl snart vara dags för att ta bort skenan/bandaget!? Ser fram emot bilder!!

2014, April 28 - 22:22
minick
minick's picture
Offline
Last seen: 4 years 9 months ago
Silver
Joined: 2014-04-28 19:57

Är ny här och blev medlem då jag läser på en del om näsplastik. Vill göra detta men är svårt att hitta vart som inte är för långt bort (ex. stockholm/malmö) och ok priser och resultat! Har funderat lite på Art clinic i göteborg så följer detta resultat med spänning! :) Vad fick dig att just välja art clinic?

Annons
2014, April 29 - 11:24
Prinsessbakelsen
Prinsessbakelsen's picture
Offline
Last seen: 1 month 2 weeks ago
Silver
Joined: 2014-02-28 11:33

Minick: Du kan följa min blogg om du vill, opereras i nästa vecka:

http://www.lillanos.blogg.se

2014, May 1 - 20:07
Bejbymoose
Bejbymoose's picture
Offline
Last seen: 7 years 3 months ago
Silver
Joined: 2012-05-13 21:42

Jag hade inte kikat allt för mycket på olika kirurger faktiskt, men kom över en tråd där de diskuterade just Per windh och de tyckte sp bra om honom, så då började jag kolla lite nogare på honom och kom fram till att han faktiskt inte hade någon negativ kritik om sig. Så det var därför jag valde just Per och Art Clinic! Och det passade ju aldelles utmärkt eftersom jag bor i göteborg där han opererar! 

Jag ångar inte på NÅGOT sett att jag valde Per som min kirurg, han har givit mig den mest perfekta näsa jag ens hade kunnat drömma om! Jag är verkligen så nöjd man bara kan bli! :D
2014, May 27 - 20:07
minick
minick's picture
Offline
Last seen: 4 years 9 months ago
Silver
Joined: 2014-04-28 19:57

Kan du inte lägga upp före/efter bilder? :D

Annons
2014, May 28 - 21:50
Bejbymoose
Bejbymoose's picture
Offline
Last seen: 7 years 3 months ago
Silver
Joined: 2012-05-13 21:42

Det finns redan på min "profil" eller vad man kallar det :)

2014, July 1 - 11:32
BCC.V
BCC.V's picture
Offline
Last seen: 7 months 2 weeks ago
Silver
Joined: 2013-09-12 20:06

Grattis till din nya fina näsa! :)

Jag funderar fram och tillbaka på om jag ska operera mig hos Rickard Rylander eller Per Windh. Båda två verkar vara jättebra kirurger, Men när jag kollar på bilder så tycker jag faktiskt att Pers näsor är mycket finare. Men jag vill absolut opereras i narkos, och på Art Clinics hemsida så står det att näs op med narkos kostar från 49 500 :- ?

Det känns väldigt mycket till skillnad från vad folk betalar för narkos hos Richard.

Får man fråga hur mycket du betalade för din op? för du hade väl narkos? :)

 

Kram!

2014, July 4 - 16:43
Bejbymoose
Bejbymoose's picture
Offline
Last seen: 7 years 3 months ago
Silver
Joined: 2012-05-13 21:42

Hej! tack så hemskt mycket, jag är hur nöjd som helst med näsan Per gav mig, och tycker absolut att det är värt pengarna. Det är ju ändå ansiktets mittpunkt och då kände jag att jag inte ville kompromissa med priset.

Jag betalade nog 49.500;- tror jag, visst det är mycket pengar men för mig så är det sååå värt varenda liten krona :)
Jag hade narkos ja, huuua att göra det under lokalbedövning.... :\
 
Hoppas du hittar rätt kirurg och lycka till, kram!
Annons
Annons
Annons
Annons