Annons

Bröstförstoring apr 2014 - Akademikliniken - Stockholm Ulf Samuelsson - Evedot

Evedot's picture
Evedot

1 barn född 2008, 24 år ,168 cm vikt 66 kg.
Strl före OP. 75.A / AA
strl efter OP ?.
Konsulation Akademikliniken 22/4 2014 Sjuksköterska petra
Bröstförstoring Akademikliniken sthlm den 28/4 2014 av Ulf Samuelsson.
470 cc bakom muskeln high profile

Behandling: 
Läkare Terapeut: 
OP-datum: 
Monday, 28 April, 2014

Bestämmde mig för att göra en bröstförstiring i februari 2014. Jag satt och kollade runt på nätet om olika kliniker. Jag kollade aldrig priserna på dom olika utan läsövningen om erfarenhet , teknik och olika historier och upplevelser om hur tjejer upplevt deras operation och resa.

Hittade akademikliniken läste om deras speciella metod "akademikliniks metoden", läste om deras 3D system och konsultation ja allt det gick att läsa om och allt lät sp himla bra och seriöst kändes väldigt bra. Berättade för min svärmor och hon säger att hon gjorde sin bröstförminskning där hos en läkare vid namn ulf samuelsson, han va duktig och hon vägrade låta mig åka till någon annan.

Då va allt igång vi ringde tillsammans till akademiklkniken och ulf (som är en av chefskirurgerna ) hadde tid för konsulation i april den 22 och jag bokade direkt i en operations tid samtidigt den 28 april 1 vecka efter.

Väntan var lång!

Sedan komm dagen för konsulationen, klart jag suttit och funderat och kollat bilder men kände att det är svårt att kolla på någon annans kropp så jag låg lågt och ville göra mitt beslut på konsulationen och med 3D kameran som dom har när dom kan lägga in olika implantat på MIN kropp känder mycket mycket bra och jag visste jag skulle komma fram till ett bra beslut.

Va väldigr fint när man klev in , lätt att hitta dit , trevlig personal! Jag fick träffa en sjuksköterska vid namn petra jätte trevlig hon gick igenom allt som bara gick att veta innan ,under och efter Operation. Hon frågade mig hur jag tänker och förväntninhar och om jag hadde frågor ( hadde inte så många var rätt säker på vad jag ville ha ) ;). Fick testa sport bh och ta en 3D bild. Sedan komm Ulf.

Han fråga om jag funderat på volym NEJ bara kupor sa jag. Han fråga om det va värst att vakna upp med för små eller för stora. Jag svara direkt FÖR SMÅ jag vill ha stora bröst men inga porr tuttar. Han skratta och sa att överfyllda koksalts implantat gör vi ej här. Han mätte mig över brösten och tyckte 12.5 cm implantats diameter skulle jag ha och sedan mätte han hur bröstvårtan satt och mkn var långt ner och då va ett extrahögprofil ( ett implantat som putar ut som mest) skulle göra att mina bröstvårtor hamnade snyggt på plats i mitten av brösten. Lät kanon tyckte jag! Volymen blev 470 cc han gav mig 3 alternativ 370 440 470 och skillnaden va i millimeter sp jag gick på det största. Och de va den mesta volym i den diametern 12.5 cm implantat och vad han bedömmde va max för mina bröst att klara av.

Jag har ammat 1 barn och hadde lite lös hus och han tyckte de va bra jag ville fylla ut mina bröst annars skulle det se konstigt ut. Jag valde fast silikon ville inte ha "rynkeffekt" och om de skulle gp sönder sp har man tutten kvar i sin form endp.valde ochså runda implantat för att få fyllighet över brösten.

På bilden såg de annorlunda ut men snyggt! Så 45 min in så bestämmde jag mig utan att tveka. Och gick hem bljd och glad bara räkna ned till Op dagen! :D

Tvekade aldrig 1 sekund dom dagarna fram till Op på storlek eller någonting kände mig trygg med all information och ulf och kliniken. Åkte tidigt måndag morgon duschade i det hemska deskutanet! ( och kvällen innan) kl 10 hadde jag tid jsg va nervös och va tjurskallig i bilen med samvon för jag va stressad och det va bilkö men de vi komm i tid och fick be om ursäkt till min kärlek ! Han förstod som tur va och skratta bara. Blev inlaggd i ett rum med 2 sängar och bra avskiljt emellan med 1 tv. Fick morgonrock, rock och tofflor. Dom hälsade mig välkommen och testade ut en sportbh som jag fick ha runt magen så länge. Efter 1 timme fick jag träffa ulf han kände så klart igen mig och kunde mitt namn och mindes storlek pratade lite om här hemma ( då han vet vi är köttproducenter på en gård

Han mätte och rita tog kort rita lite till kände mig i trygga händer. Han berätta att dom planerar alla op den dagen efter olika faktorer och jag skulle få vänta tills tidig eftermidag. Kändes hungrigt och törstigt dom va snälla och erbjöd mig dropp om jag behövde eftersom jag varit fastande sedan dagen innan. Jag tacka nej . Jag låg och kollade tv och läste tidningar. Dom va väldigt snälla och höll mig uppdaterad hela tiden och kollade till mig. Sen komm narkosläkaren och gick igenom sövningen , ush den gjorde mig nervös . Det va den jag va rödd för hels tiden. Sen va det dags en pigg o rask opsköteska hämtade mig hur fo som helst! Fick lägga mig pp britsen och hon pratade om allt gon gjorde steg för steg fick liten för dos som gjorde mig absolut inget nervös längre :D sedan minns jag narkosläkaren höllt en mask framför mig och opsköterskan sa att jag skulle tänka på Något fint och jag tänkte på min son och sedan vaknade jag på uppvaket helt plötsligt! Kände ett tryck över brösten en sköterska komm direkt och fråga om ja ville ha smärtstillande och sp fick jag det och vatten. Vart ganska pigg fick komma till mitt rum igen fick jätte fint fika med kaffe yougurt me färska bär och smörgås Gott!!! Kirurgen komm efter 1 timme och kollade så allt gick bra för mig och såg bra ut. Jag hadde börjat blöda lite under op sp dem hadde gett mig något medel i kroppen för det inget farligt. Allt hadde gått bra han va nöjd och jag va nöjd och trötr. Åkte hem kl 8 på kvällen. Första veckan ont och behövde mycke hjälp, sov mycket värktabletterna hjälpte ganska bra. Nu 9 dagar efter har de värsta lagt sig jag kan köra bil. Har fortfarande "korta armar" försöker inte överanstränga mug och lyssnar på min kropps signaler.

Och jag är jätte nöjd! Dom är hur fina som helst bättre än jag trodde. Det va vört varenda krona och sekund med smärta.
:) ps jag valde bakom muskeln helt. Dom ör perfekta!!!

2014, May 19 - 18:55
jojjisen
jojjisen's picture
Offline
Last seen: 9 years 9 months ago
Silver
Joined: 2014-05-10 14:55

På något sätt känner jag att Akademikliniken gör mig otroligt säker. Har inte ens vart där på konsultation, men tycker att dem verkar så otroligt seriösa om man tittar på deras hemsida osv.

 

Dock ligger de väldigt högt över med konstnaden men å andra sidan måste jag tänka att de är värt att lägga mer så man verkligen känner sig trygg och nöjd.

 

Tycker 3D grejjen också känns väldigt lugnande då de är svårt hur de blev för andra... Men jag måste nog gå på en koonsultation där. Får man fråga vad din op kostade. Hur kändes de att INTE sova över där? På Proforma Clinic (som jag väljer mellan) där är de nämligen övernattning...

2014, September 3 - 14:42
Nanna83
Nanna83's picture
Offline
Last seen: 9 years 7 months ago
Brons
Joined: 2014-09-03 14:25

Jag har bokat konsultation där nu den 23 september, lite nervös men det ska bli spännande och få prova 3 D apparaten så man får en klar bild över hur det kommer se ut, om man vågar sen ;P

hade du mycket ont efteråt, kan du bskriva smärtan? Jättesmärträdd vilket inte är en bra kombo om man ska ligga under kniv =D

Annons
Annons
Annons