Annons

Bröstförstoring maj 2014 - Gerlee Plastikkirurgi - Helsingborg Marcus Gerlee - Lotus69

Lotus69's picture
Lotus69

Född -69, 157cm och 53kg med 2 barn.
stl före op 75A/B
stl efter op: 75E
Opererad 14/5 2014 hos Gerlee med Mentor släta runda 275 cc i vardera bröst, coh1 medium high profile submuskulärt.
Har fått fylliga och proportionerligt naturliga bröst.

Behandling: 
Läkare Terapeut: 
OP-datum: 
Wednesday, 14 May, 2014

Här kommer min operationsberättelse från Gerlee. Kan bara rekommendera dem so far, för de var jättetrevliga och omhändertagande allihop.

Jag hade tid kl.11 och efter lite pappersarbete i receptionen fick jag gå in i ett pyttelitet rum och byta om.

Fick ta på op-mössa, engångsrock och en tjock mysig morgonrock. Sedan var det bara att vänta lite och sedan fick jag träffat min konsultationssköterska Erika som satte dropp och gav mig premedicin samt extra mot illamående.

Sedan kom narkossköterskan Magnus och kollade att allt stämde inför narkosen. Han var jättetrevlig och den som sövde och toga hand om mig postoperativt.

Sist kom självaste doktor Marcus in och som jag inte hade träffat tidigare. Han såg inte alls ut som på fotografiet på deras hemsida, men det blev bara en positiv överraskning. Han var jättetrevlig och tog sig tid att prata och vi kom överens om att jag ville ha naturligt klassisk bröstform. Att jag inte ville byta klädstorlek efter inplantaten blev han överraskad av och sa att de flesta tjejer inte had något emot detta. Men jag fick väl vara "undantaget som bekräftar regeln".

 

Jag hade tänkt mig 200-250 men dr sa att han provlägger först med preliminär storlek innan han bestämmer sig för vad jag behövde för att uppnå önskat resultat. Alltså blev det 275cc i vardera efter op vilket jag blev lite konfunderad över. Men vi får väl se hur bystigt det känns framöver.

Jag vaknade plötsligt på uppvakningen och kände mig fullkomligt krossad över bröstkorgen. Kändes som om någon kört på mig och sedan satt uppe på brösten. Det tog rejäl tid innna jag kände att jag började fungera och smärtan var hemsk även om jag hade förväntat mig att det skull göra skitont. Illamående efter några skedar soppa varpå jag svimmade men vid 19.15 kunde jag stappla ut från kliniken med hjälp av maken och den hjälpsamme Johan på kliniken.

 

Nu är allt spänt och ömmande och svullet men känns ändå överkomligt. Det har gått knappt 2 dagar sedan och de känns megastora men jag kan ha mina kläder och plötsligt fyller jag ut bystdelen som jag önskat så jag är absolut nöjd så här långt.

På återbesöket dagen efter såg det fint ut, ingen blödning på förbandet, bara ett litet blåmärke vid sidan om. Dr var nöjd och jag med. 

Nu hoppas jag bara att de kommande 3 veckorna som jag ska ha bh och band på mig kommer gå fort. Sedan är det sommar med nya bröst! Tjohej!

Annons
Annons
Annons