Annons

Näsplastik sep 2014 - Art Clinic Göteborg - Mölndal Per Windh - lina85

lina85's picture
lina85

Behandling: 
Läkare Terapeut: 
OP-datum: 
Monday, 1 September, 2014

Den 1/9 var det dags för min näsoperation!! Min första konsultation skedde i 1 juli, andra 15aug. Så det hela gick rätt snabbt.,

Jag skulle operera mig först enligt eget önskemål så skulle vara på kliniken kl 07:00. Jag steg upp kl 05 och duschade ytterligare med descutan. Sen satte jag på mig rena kläder och åkte till kliniken med min kille.
Väl framme hann jag bara stiga in i receptionen då sa hon att de väntar på mig, fick säga hejdå till killen. Gick upp en våning, togs till ett rum för att byta till operations skjorta och morgonrock.
Därefter fick jag prata med narkosläkaren och ta några piller, ett antibiotika lugnande och smärtstillande tror jag.
Sen följde narkosläkaren in i op salen där jag fick ligga i en skön säng med uppblåst varm filt :)
Narkosläkaren satte en nål i handen, han spruta in läkemedel samtidigt som jag fick masken. När han spruta in medlet så gjorde d fruktansvärt ont i hela armen. Men sen somna jag.

Jag vakna upp kl 10:00 över att de stod och försökte väcka mig. Sen somna jag igen. Jag vakna emellanåt av att sjuksköterskorna höll på att prata med varandra högt och skrattade. Inte så professionellt, det störde.
Sen kom de och fråga hur jag mår, jag hade väldigt ont så fick smärtstillande intravenöst.
Efter ett tag började jag må jätte illa, trodde jag skulle kräkas och ringde på klockan. Då kom en sjuksköterska och jag fick något mot illamåendet.
Jag fick gå och kissa och sen kom per,

Han sa att jag var lättblödande under operationen. Sen fick han också transplantera brosk i tippen för att få den mer spetsig. Det kom vi inte överens om innan, men han bedömde att det behövdes under operation. Han hoppades att resultatet ska bli som bilderna.
Detta gjorde mig lite illa till mods eftersom han var så osäker och verkade inte nöjd.

Jag ville bara hem så kl 13 åkte jag och killen.

2016, August 9 - 13:57
ninana
ninana's picture
Offline
Last seen: 7 years 2 weeks ago
Brons
Joined: 2016-08-09 13:43

Hej!
Hur blev slutresultatet? Hoppas du blev nöjd... har bokat konsultation hos Per Windh så är mycket intresserad av all näsplastik han har utfört.

Annons
Annons
Annons