Annons
1 post / 0 new
#1 2014, September 11 - 12:43
stjärnee
stjärnee's picture
Offline
Last seen: 8 years 9 months ago
Brons
Joined: 2014-08-05 13:11

Hakförstoring! Har någon gjort detta som kan svara på lite funderingar?

Jag gjorde en hakförstoring för 3 veckor sedan. Ansiktet var stort som en ballong de två första veckorna men detta har nu lagt sig. Jag är fortfarande mycket svullen runt hakan/munnen och har svårt att röra munnen ordentligt. Jag har även tappat känseln på vänstra sidan av underläppen.

 

Ansiktet ser fantastiskt snyggt ut i profil nu och jag har fått en väldigt fin käklinje, men det jag oroar mig lite för är att hakan ser så himla lång ut nu! Jag har läst om folk som skrivit att hakan kan kännas bred den första tiden, det gör inte min, däremot känns den så lång liksom!
 
I profil syns inte detta, så implantatet är ju inte insatt för långt ner. Jag har funderat på om det kan bero på att jag har svårt att röra munnen och det fortfarande är svullet runt hakan/munnen. Det är som mest svullet där stygnen sitter, alltså under underläppen, på sidorna (snittet gjordes i munnen).
 
Har någon gjort en hakförstoring som kände likadant som mig? Blir det bättre när svullnaden och stelheten har lagt sig? Jag är lite smått oroad över att hakan ska fortsätta vara så lång :/
Annons
Annons
Annons
Annons