Annons
1 post / 0 new
#1 2014, November 24 - 14:41
newboobs90
newboobs90's picture
Offline
Last seen: 6 years 7 months ago
Silver
Joined: 2010-09-26 21:21

Varning för spektrakliniken i gbg

Tänkte bara varna lite för spektrakliniken i göteborg.

Jag har gått dit ganska många gånger och gjort IPL för kärl i ansiktet och har väl tyckt att de vart helt ok, men senaste gången jag var där så var det någon ny tjej som arbetade och jag fick inte några skydd för ögonen mer än ett par bomullspadds. Jag gick flera dagar med röda ögon och hade jätteont och när jag mailade dem så svarade de inte ens.

Fick gå till läkaren som sa att jag förmodligen fått en inflamation pga ljuset, men nu är jag iaf nästan helt bra igen, men jag har ju fått gå och ha ont i 1v...

När jag sedan ringde dem på spektrakliniken för att avboka min nästa tid eftersom de inte svarat på mitt mail så nämde jag allt som hänt och då sa de att det var ord mot ord och att de alltid använder ögonskydd och att jag kanske bara inte känt det (men jag hade känt efter, jag sa bara inget för jag trodde inte det gjorde något).

Men hur som helst så var de väldigt oproffsiga tycker jag och jag fick inte pengarna tillbaka heller. Så tänk på det om ni ska gå dit, var noga med att se till att ni faktiskt får ögonskydd och om det väl händer något så är de inte så hjälpsamma precis.. 

 

 

26år, 178cm, 60kg
Strl innan: 70A
Strl efter: 70C
Lagt in 300MX den 16/12-13 hos Jörg Bohg, Citadell

Annons
Annons
Annons
Annons