Annons
2 posts / 0 new
Last post
#1 2015, March 18 - 22:38
Harmione
Harmione's picture
Offline
Last seen: 7 years 4 months ago
Silver
Joined: 2015-03-18 22:28

Laserfettsuga dubbelhaka

Hej! Jag är ny på det här forumet så är inte helt säker på att jag valde rätt kategori, men jag tror inte jag är helt ute och cyklar iallafall! Jag planerar att genomgå min första plastikoperation nämligen fettsugning av dubbelhaka med hjälp av laser. Är livrädd att något ska gå fel och lämna mig vanställd därför försöker jag få så mycket kött på benen som möjligt innan jag väljer klinik osv.

Jag är 20 år gammal och vad som skulle klassas som smal, men dubbelhakan är tydlig och jag har velat bli av med den ett tag nu. Har ni några erfarenheter av denna sorts behandling/operation? Har ni någon klinik att rekommendera? Kvalité går självklart först, sen skadar det ju inte om det inte är den dyraste kliniken. Men som sagt är jag villig att betala för resultat! All sorts hjälp tas gladeligen emot, jag är helt vilsen!

Mvh Julia

Inga barn, 21år, 176 cm, 62 kg
Strl före op:75/70 A
Strl efter op: - 425 cc HP Motiva Ergonomix bakom (storlek oklar ännu)
Konsultation - 1/3 citadellkliniken Tuve Mårtensson
Op - 14/3 citadellkliniken Tuve Mårtensson

Annons
2015, March 19 - 22:59
Marina
Marina's picture
Offline
Last seen: 17 hours 53 min ago
Moderator
Joined: 2010-04-14 19:00

Jag har hört att lipocryo funkar bra på dubbelhaka, och det är ju en ickekirurgisk behandling; kanske det är något du också vill utvärdera när du överväger alternativen? Det är alltså en fettreducering på salong, med hjälp av intensiv kyla. Men salongen måste ha ett litet munstycke, som passar en haka. Betydligt billigare än fettsugning förmodligen, även om du skulle behöva upprepa behandlingen, och de få jag har pratat med uppger att resultatet blir jämnt. Med tanke på din unga ålder, har du förmodligen god spänst i huden så den kan dra ihop sig fint. Konvalescensen är lättare, och så blir det inga ärr efter instick, även om dessa vanligtvis blir väldigt små.

Moderator, medlemsansvarig och delägare i POF.
50 år, 164 cm, 72 kg
Ca femton års trasslig brösthistorik som finns beskriven i min profil, som ligger till grund för mitt engagemang i POF.
Missa inte att det är ett nytt POF på gång och att ni behöver ha en aktuell mailadress för att kunna logga in när det är dags (ca senhösten 2023, är prel.planen)!

Annons
Annons
Annons