Annons
9 posts / 0 new
Last post
#1 2015, April 5 - 12:37
Manizer
Manizer's picture
Offline
Last seen: 2 years 2 months ago
Silver
Joined: 2014-04-13 15:32

Lasra bort könshår?

Hej!

Har du lasrat bort underlivshår? I så fall på vilken klinik I Stockholm? Vilken laserform använde du? Alexandritlaser eller IPL? Hur många behandlingar krävdes och hur blev resultatet? Kostnad per behandling / totalt? Hur gammal är du? Risker?

Om man har mörk hårväxt och lite pigmenterad hud där nere, vilken lasertyp ska man välja då?

Ni som inte gjort men funderar på att utföra en sådan behandling o ni som aldrig vill göra samt ni som har gjort: Skäl, varför, varför inte?

1 barn, 22 år, 58 kg, 182 cm
Strl före op: AA- kupa
Önskan: C- kupa, ärr- reducering m.m
Konsultation bröstförstoring Patrik Höijer 19/04-18 (Motiva Ergonomix 425cc demi eller Ergonomix 500cc full)
Op inbokad till den 07/05- 18!

Annons
2015, April 5 - 12:52
cosmolover (not verified)
cosmolover's picture

Jag har gjort lite där nere,
Mest bak mot arslet liksom.
Soprano ICE på laser å estetik. Bara gjort en behandling dock. Krävs kanske 5-7 st

2015, April 5 - 13:05
Saendra
Saendra's picture
Offline
Last seen: 7 years 10 months ago
Silver
Joined: 2013-06-30 11:43

Jag funderar på exakt samma som dig. Jag har inte gjort det för att jag studerar och inte har råd att göra fler behandlingar än en nu kanske, och vill spara ihop så jag har till alla först :)

22 år, 154cm, 48 kg & 1 barn.
Strl före op: 70-75A
Strl efter op: 60F

Konsultation: 6/9-13 Örjan Gribbe, Proforma Clinic
Operation: 19/9 Örjan Gribbe, Proforma Clinic

350 cc HP Mentor coh 1

2015, April 5 - 16:28
Miss_America
Miss_America's picture
Offline
Last seen: 6 years 6 months ago
Silver
Joined: 2013-10-07 09:42

Jag har gjort laserbehandling på ben, armhålor och bikinilinje. Gjorde 6 behandlingar med Diod-laser för 10 år sen (har för mig det var Alexandrit-laser, kan kolla i papperna om jag hittar dem/har dem kvar) och fick helt ok resultat. Allt hår är inte borta, men betydligt glesare, så behöver bara vaxa eller silkepila nån gång ibland. Jag har mörka hår och ljus hud.
Ju grövre hår desto bättre resultat fick jag. Dvs håret under armarna och bikinilinjen har jag inte mycket hår kvar på, benen där håret är tunnare är lite lurvigare, men skulle säga kanske bara 20% mot vad jag haft.
Bikinilinjen gör man ju utanför troskanten, vet inte om det du menade brasiliansk i frågan, men det är ju "samma" hår :) Brasiliansk (som görs innanför troskanten) har jag inte provat, men funderar på att göra det så man slipper vaxa, men är lite rädd för smärtan..

Cosmolover, hur ont gjorde det på en skala? Fick du som små "brännskador" efter? Fick du nån typ av bedövningssalva?

Kan tillägga att jag testade även IPL först, men det blev ingen skillnad alls på mig så då provade jag laser istället.

2 barn, 42år, 163 cm, 54 kg
Strl före op:70B
Konsultation 22/10 Helena Sveinsdottir på Citadellklininken.
Op april 2014, allergan soft touch 420 cc, bredd 12, uhp, bakomplacering.

Annons
2015, April 7 - 22:26
Manizer
Manizer's picture
Offline
Last seen: 2 years 2 months ago
Silver
Joined: 2014-04-13 15:32

Det låter ju bra, men fick Du, Miss America som små brännskador efter (eftersom du frågar Cosmolover?) Jag har väldigt lätt att få pigmenterad hud nämligen så det är jag lite rädd för. Vad kostar en behandling och vilken klinik var du på?

Jag har gjort brasiliansk vaxning några ggr men börjar tycka att det är jobbigt att man måste vänta på att håret ska växa ut för att det ska gå att vaxa igen och när jag har hår där vill jag inte ha sex. Tycker ni att det är löjligt? Jag kommer nog att lasra bikinilinjen först och sedan ta bort allt om jag blir nöjd med det första. Någon som har gjort brasiliansk vaxning innan ni lasrade bort allt? Blir det lika lent som vid en vaxning när man har lasrat?

1 barn, 22 år, 58 kg, 182 cm
Strl före op: AA- kupa
Önskan: C- kupa, ärr- reducering m.m
Konsultation bröstförstoring Patrik Höijer 19/04-18 (Motiva Ergonomix 425cc demi eller Ergonomix 500cc full)
Op inbokad till den 07/05- 18!

2015, April 8 - 19:31
cosmolover (not verified)
cosmolover's picture

Miss_America wrote:
Jag har gjort laserbehandling på ben, armhålor och bikinilinje. Gjorde 6 behandlingar med Diod-laser för 10 år sen (har för mig det var Alexandrit-laser, kan kolla i papperna om jag hittar dem/har dem kvar) och fick helt ok resultat. Allt hår är inte borta, men betydligt glesare, så behöver bara vaxa eller silkepila nån gång ibland. Jag har mörka hår och ljus hud. Ju grövre hår desto bättre resultat fick jag. Dvs håret under armarna och bikinilinjen har jag inte mycket hår kvar på, benen där håret är tunnare är lite lurvigare, men skulle säga kanske bara 20% mot vad jag haft. Bikinilinjen gör man ju utanför troskanten, vet inte om det du menade brasiliansk i frågan, men det är ju "samma" hår :) Brasiliansk (som görs innanför troskanten) har jag inte provat, men funderar på att göra det så man slipper vaxa, men är lite rädd för smärtan.. Cosmolover, hur ont gjorde det på en skala? Fick du som små "brännskador" efter? Fick du nån typ av bedövningssalva? Kan tillägga att jag testade även IPL först, men det blev ingen skillnad alls på mig så då provade jag laser istället.

 

nä fick ingen bedövning. nä fick inte brännskador.

det sved bara lite efteråt. 

behandlingen varade bara i kanske 1 minut per område. så det var överkomligt. dock gjorde det ont. låg och svor och spände mig. men hon sa att jag var smärttålig om man jämför med andra. dock vet jag inte om hon bara sa det för att göra det lättare...

dock så kanske jag är smärttålig för bröstop var inga problem efter dag 2 och inte att fylla läpparna heller (dock med Emla), osvosv

2015, April 8 - 20:57
cosmolover (not verified)
cosmolover's picture

jen6 wrote:
cosmolover wrote:
Jag har gjort lite där nere, Mest bak mot arslet liksom. Soprano ICE på laser å estetik. Bara gjort en behandling dock. Krävs kanske 5-7 st
Hur mycket skulle du säga har försvunnit efter din behandling ?

gjorde bara en behandling.. 20% försvann, men allt är nu tillbaka efter 4 månnader

Annons
Annons
Annons
Annons