Annons
2 posts / 0 new
Last post
#1 2015, April 27 - 12:50
Charlotta1
Charlotta1's picture
Offline
Last seen: 2 years 11 months ago
Silver
Joined: 2014-07-14 21:45

Korra 2 gånger?

Hej tjejer! Har inte varit inloggad på sidan sedan min op i september. Kul att vara tillbaka! :)

 

Efter min senaste korr är jag lika besviken som jag blev förra gången..Skulle korra ärr och lägga in större implantat (från perthese till mentor) , i början såg det jätte bra ut. Men efter all svullnad lagt sig och allt läkt så har jag för det första förlorat all form igen, och så har jag fått ett STORT ärr på min högra bröstvårta, (förra gången var det vänstra), det ser alltså inte normalt ut utan är 1 cm stort och hälften av min vårta är ''försvunnen'' i en ärrvävnad... Det känns så j*vla tråkigt, vet inte om jag ska höra av mig till Peter igen och fråga. Det var nästan meningslöst att göra en till operation känns det som nu, ärret har liksom bara flyttat sig från vänster till höger :(

När jag hörde av mig till Peter efter op då jag märkte att det blivit ett varigt och stort sår, sa han att jag skulle låta tejpen vara på. Och eftersom det var samma sak som sist så pratade han om att det var mitt fel att jag fick ett stort sår eftersom jag inte skötte hygienen ( vilket jag gjort, duschade varje dag och höll rent och luftade!)  Det har fått mig att inte vilja höra av mig till honom igen, men samtidigt vill jag inte gå runt och vara missnöjd ytterligare en gång.

Detta har fått mitt självförtroende att sjunka igen, jag känner mig extremt obekväm med att visa mitt högra bröst för min pojkvän. Hur ska jag göra? Jag har inte råd att lägga ut några fler pengar på en op.

 

Hur ska jag göra?

 

KRAM!

 

 

 

24 år, 167 cm, 60 kg
Strl före op: Hängiga D/E kupor beroende på BH märke
Strl efter op: 75 H
Konsultation 1: 9/7-13 Peter Cosmo, Citadellkliniken
Operation 1/9-13 Perthese 400 cc HP, Cosmo, Citadellkliniken

Konsultation/korr 2: 7/3-14 Peter Cosmo, Citadellkliniken
Operation 2: 1/9-14 Mentor 590 cc UHP, Cosmo

Konsultation 3: 19/5-15 Peter Cosmo, Citadellkliniken
Operation 3 (HÅLLER TUMMARNA FÖR SISTA) 18/8: Motiva Plus Coursé 825 cc

Annons
2015, May 4 - 23:14
Hoppsan
Hoppsan's picture
Offline
Last seen: 9 years 2 weeks ago
Silver
Joined: 2010-04-18 17:32

Tråkigt att höra att du inte är nöjd. Hur känns det för dig nu när det har gått några dagar?

 

Om något inte känns bra efter operationen tycker jag absolut att du ska prata med din läkare om det. Jag förstår att du blir irriterad av att din läkare lägger skulden på dig istället för att hjälpa till, men försök att se bortanför det. Han ska trots allt finnas där för din skull. Kanske hjälper det om du tar med dig din pojkvän på ett återbesök hos läkaren? På så sätt får du visa upp det som oroar dig samtidigt som du har din pokvän där som stöttar dig så du inte behöver känna dig osäker.

 

Det är väldigt viktigt att känna att man kan lita på sin läkare för att relationen ska fungera. Jag har själv haft några mindre berg-och-dalbanor efter mina operationer och emellanåt en lite knackig kommunikation - särskilt eftersom det är så mycket känslor och så mycket förhoppningar med i bilden - men det har alltid löst sig i slutändan. Så jag hoppas verkligen att det löser sig för er så ni tillsammans kommer fram till vad som är den bästa lösningen för dig. Lycka till!

Op Proforma dec 2008, 385 cc, PIP runda géléhallon, högprofil, bakom muskeln.
Omop Proforma feb 2009, 390 cc, PIP runda gélehallon, mellanprofil, framför muskeln.
Omop Proforma jan 2011, byte till Mentor.

Annons
Annons
Annons