Annons

Bröstförstoring sep 2015 - Akademikliniken - Malmö Ulf Garpered - zjata

zjata's picture
zjata

2 barn,43 år165cm,49kg
strl före op: 75B
strl efter op: 75 C
konsultation: Ulf Garperded
1.op ankarlyft 20/4 2015
2.op bröstförstoring med implantat Silimed 245cc bakom bröstmuskeln, 7/9 2015
allt på Akademikliniken Malmö ,Ulf Garpered

Behandling: 
Läkare Terapeut: 
OP-datum: 
Monday, 7 September, 2015

Hej allihopa!

Så idag var det dags! Jag checkade in mig 7:30 och var nr. 2. Min tur var cirka kl. 8:45 och det alltså tillräckligt för att träffa Ulf, narkosläkare och ssk och förbereda sig. Jag gjorde först ankarlyft i april i år och då visste jag vad som kommer att hända och det är ju både bra och dåligt.indecision Förre gången blödde jag för mycket och var därför tvungen att genomgå koagulationsutredning som inte visade någonting. Jag blev mådde i april jätte illa och vi kom överens att jag får allt som de har på lagretsmiley för att förebygga!

Själva operation gick bra trots att jag blödde igen mkt och ingen vet vad är för fel med mig. Efter op blev jag jätte seg och påverkad men det har blivit lite bättre efter jag fick lite frukt och te.

Problemet framkommit med bh, den som ssk gav mig var Ulf missnöjd med och dem hade bara en gammal sort som passar inte hundra, jag sydde själv lite hemma för att korrigera och vi får ser nästa torsdag på åb om jag kan byta mot nån annan, bh ingår priset så kan man förvänta sig att det fixas.

Kl. 15:00 blev jag hämtat av min man, hemma var allt förberett med massa kuddar i sängen och jag hann vila lite innan barnen kom från skolan.

Jag kommer att käka Alvedon, Arcoxia och Paraflex i en vecka och hoppas att Oxycontyn kan jag slippa.

Har lite illamående och förväntar mig att smärta och illamåendet kommer att vara värre, det var det åtminstone förre gången.

Annars är jag jätte nöjd, jag lagt i 245cc, ville inte ha stora bröst( dock ser de jätte stora )!

Jag kan verkligen rekommendera Ulf, han är en skicklig chirurg, noggran och ordentlig!!

Annons
Annons
Annons