Annons
3 posts / 0 new
Last post
#1 2016, January 9 - 09:41
Betula
Betula's picture
Offline
Last seen: 7 years 11 months ago
Brons
Joined: 2016-01-09 08:52

Någon som gjort ansiktslyft utomlands?

Jag skulle vara tacksam om du som gjort ansiktslyft ville berätta var du gjort den och om du är nöjd. Har sneglat på kliniker i Estland men känner mig osäker med tanke på eventuella återbesök, komplikationer och försäkringar. Har någon gjort ansiktslyft eller bröstförstoring/lyft på en klinik utomlands och är nöjd får du gärna tipsa mig. Eller en bra och hyfsat billig klinik i Sverige.

Det talas om här på forumet om att det egentligen inte skulle bli så mycket billigare att operera sig i t.e.x Estland. Men kan det verkligen stämma? deras priser verkar låga även med tillägg som övernattning osv inräknat?

Har varit på konsultation på Lidingökliniken men mitt intryck var att de inte är så seriösa. Rätt otrevligt bemötande så blev fundersam ,undrar om de då  gör sitt bästa när de inte ens orkar bemöda sig om att få en att känna sig välkommen  på introduktionsmötet 

Operationerna jag planerar att göra är bröstlyft/rekonstruktion , ev inplantat (efter en misslyckad bröstoperation) och ansiktslyft, ögonlocksplastik, ev magplasti . Finns det någon klinik som ger ett bra pris om man gör flera operationer hos dem tro?

Annons
2016, February 14 - 13:41
grukan (not verified)
grukan's picture

Hej Betula, hur har det gått för dig? (Och instämmer i frågan! Är det nån som har op:at sig utomlands och kan berätta om sin erfarenhet av det?)

2016, February 16 - 12:48
Betula
Betula's picture
Offline
Last seen: 7 years 11 months ago
Brons
Joined: 2016-01-09 08:52

Hej!

söker fortfarande efter en bra kirurg som kan operera främst bröst (lyft+implantat)i Sverige som har bra pris och någon form av försäkring ifall man behöver korrigera. Någon som kan rekommendera en klinik? Har varit på konsultation hos en läkare på en klinik här i Sverige och det var en helt fruktansvärd upplevelse.Så blir orolig över att inte finna rätt läkare. Han ville operera mig och har fått rekommendation på vad som behöver göras, typ av implantat och volym. Gäller bara hitta en läkare som behandlar en med respekt. Tips?

Annons
Annons
Annons