Annons

Bröstförstoring jan 2016 - Bellakliniken - Helsingborg Johan Nordquist - Therese94

Therese94's picture
Therese94

Inga barn, 21 år, 170 cm, 54 kg
Konsultation 17/11 Johan Nordquist, bellakliniken
Strl före operation : 65C (knappt)
Op: 11/1- 16 Johan Nordquist , bellakliniken
550 g HP bakom muskeln

Behandling: 
Läkare Terapeut: 
OP-datum: 
Monday, 11 January, 2016

Då var det äntligen dax för mig att få skriv min operationsberättelse ! Ursäkta den långa texten ;)

Vaknade strax innan kl 6 måndagen den 11/1. Brukar vanligtvis gå upp vid den tiden, så det var ingen nervositet som orsakade det ;) det slog mig dock rätt fort att det var min operationsdag och jag drabbades av lite lätt panik.
Då jag inte skulle vara på kliniken förrens vid kl 14 så åt jag en liten macka vid 7 (skulle fasta i 6 timmar innan) . Blev dock sjukt hungrig vid lunchtid sen men det var bara att bita ihop och kolla på när de andra åt .
Anlände till kliniken strax innan kl 14, fick sitta och vänta i väntrummet i ca 25 minuter innan jag fick komma in till Mia och prata lite om operationen , samt att testa implantaten igen. Var lite orolig för att jag valde fel storlek när jag var på konsultationen, men valde sedan att behålla den storleken ändå, även Mia tyckte att de passade bäst på mig. Blev alltså 550g hög profil bakom muskeln.

Efter detta fick jag se mitt rum och hälsa på min rumskompis (supertrevlig tjej i min ålder) och sedan visades jag till badrummet där jag skulle duscha kroppen med hibiscrub . Fick sedan klä på mig en morgonrock , mysiga strumpor och tofflor. När jag kom tillbaka till rummet pratade jag lite med rumskompisen, sedan var det hennes tur att opereras! Sa hejdå och lycka till och jag låg kvar och tittade på tv. Tydligen hade det blivit något strul på morgonen med tider så tyvärr hade operationerna blivit lite försenade, och eftersom jag hade den sista tiden fick jag vänta längst... Ca 17:30 rullades min rumskompis in på rummet igen sovandes. Efter en stund vaknade hon till och låg och grät i sängen , vilket gjorde mig livrädd då det snart var min tur. De gulliga sköterskorna såg att jag blev rädd och kom fram och tröstade mig och sa att det är jätteolika för alla hur ont man har när man vaknar .
Efter en stund kom Johan in på rummet och målade upp alla markeringar på mitt bröst, sedan fick jag träffa narkosläkaren (en jättegullig man) och vi gick igenom hur narkosen skulle fungera då jag aldrig blivit sövd innan. Kl 18:30 var det ÄNTLIGEN min tur att promenera in i operationssalen . Fick lägga mig på op-bordet med min morgonrock över mig, sedan gick allt fort. Fick något medel i armen som gjorde att jag kände mig berusad , sedan fick jag andas i en mask, och det nästa som sker är att jag vaknar i mitt rum där Johan och en sköterska står bredvid sängen. Dom säger att allt har gått jättebra, och jag frågar hur länge jag har sovit efter operationen. Dom svarar att jag precis kommit in på rummet så att jag inte har sovit alls långe. Frös otroligt mycket och låg och skakade i sängen, så jag fick en skön värmefilt över mig. Johan skrattar till lite och säger att trots att jag opererades sist av alla så är jag redan piggast ! :)

Kände mest ett otroligt tryck över bröstet när jag vaknade, hade inte så mycket smärta, mest svårt att andas. Vaknade ungefär varannan timma under natten, fick nyponsoppa och en god ostmacka på kvällen när jag började känna mig hungrig. Var uppe på toaletten själv vid kl 22 ungefär, gick hur bra som helst :) fick smärta i högra bröstet under natten, men inte så farligt. Värst var bröstbandet som gjorde så sjukt ont i ryggen/skulderbladen...
Kl 6 blev vi väckta och fick frukost, sedan kom en sköterska in och tog av våra bröstband och bh:ar så att Johan kunde komma in och inspektera . Vilken lättnad att bli av med det hårda trycket, och vilken konstig känsla det var att se sina bröst för första gången! :)
Allt såg bra ut och vi blev visade hur vi ska spänna åt bh:n och bröstbandet, kl 9 var det sedan dags för hemgång! Den 2,5 timmars bilresan hem var lite tuff , men den gick bra. Nu på onsdagen känner jag att smärtan har ökat väldigt mycket , blåmärken börja komma fram och bh-n skaver överallt! Får helt enkelt försöka stå ut och tänka att det blir bättre!
Är sjukt nöjd med Johan Nordquist och bellakliniken! Blev väl omhändertagen och lokalerna är superfräscha med utsikt över hamnen i Helsingborg!

2016, January 16 - 13:03
Annaoliveira
Annaoliveira's picture
Offline
Last seen: 2 years 8 months ago
Silver
Joined: 2015-09-10 19:04

Åååååhhhhh! Jag ska själv operera mig där och Gud !!! Jag är så nervös, mest för smärtan man får när man vaknar :S men vad bra att allting gick bra. Jag har valt 500cc men är inte helt säker.. Ibland tycker jag att de kommer bli för stora men ibland känns det som att det är den ideala storleken.

Dina bröst ser redan super fina ut! Lycka till i fortsättningen

2016, January 16 - 14:54
Therese94
Therese94's picture
Offline
Last seen: 7 years 2 months ago
Silver
Joined: 2015-10-30 17:14

[quote=Annaoliveira]Åååååhhhhh! Jag ska själv operera mig där och Gud !!! Jag är så nervös, mest för smärtan man får när man vaknar :S men vad bra att allting gick bra. Jag har valt 500cc men är inte helt säker.. Ibland tycker jag att de kommer bli för stora men ibland känns det som att det är den ideala storleken.

Dina bröst ser redan super fina ut! Lycka till i fortsättningen

Åh vad kul! :D det kommer gå jättebra, det kan jag garantera! Jag var jätterädd för att mina 550 skulle bli alldeles för stora men nu tycker jag att de blev perfekta, och då är de ändå inte klara än hehe. Oroa dig inte för smärtan när du vaknar, det var mest ett stort tryck över bröstet! Den värsta smärtan tycker jag var dag 2 och 3. Stort lycka till, och pma gärna om du har några frågor! Kram

Annons
Annons
Annons