Annons

Bröstlyft - Ankarlyft jan 2016 - Gerlee Plastikkirurgi - Helsingborg Marcus Gerlee - Orkidé-nanne

Orkidé-nanne's picture
Orkidé-nanne

21 år, inga barn
165cm lång
75 kg
Strl före op: 75c
Strl efter op: ?
Bröstförstoring + lyft
Operation 26/1 Gerlee plastikkirurgi
500 cc hp bakom muskel

Läkare Terapeut: 
OP-datum: 
Tuesday, 26 January, 2016

Nu var det dags för mig att dela med mig av den stora dagen!

Jag skulle vara på kliniken kl 08.30 på tisdagen, och eftersom jag bor i Göteborg och skulle op i Helsingborg så åkte vi ber dagen innan och bodde på Radisson.
Kvällen innan tog jag och min mamma det bara lugnt, vi gick ut och åt en underbar middag, lagom till kvällen gick vi hem och jag duschade med hibiscrub, somnade gott och sov hela natten, vaknade bara någon minut innan klockan ringde och gick upp och duschade igen, jag var inte nervös alls eftersom jag har op många gånger på sjukhus tidigare.
När vi kom till kliniken fick jag fylla i papper och när klockan var 9 sa de att jag kunde komma med upp till op. Jag fick en rock och tofflor samt mössa i tablett väg fick jag något mot illamående, antibiotika (?) och lugnande 20 minuter senare fick jag komma in till op bordet, möttes av Per som satte nål i armen dör jag först fick dropp och sedan smärtstillande som jag blev väldigt rolig av...
Sedan kommuner jag inte ihåg mer, per han inte ens säga att jag skulle få sömnmedel, jag somnade innan. Vaknade upp och va jättepigg! Gick och kissade och sen fick jag macka och te, var på hotellet en h efter att jag hade vaknat, oförskämt pigg. Resten av dagen tog jag det lugnt, låg bara i sängen och drack Cola och åt lite mat. Nu är mina bröst 4 dagar och allt går jättebra!

Annons
Annons
Annons