Annons

Bröstlyft - Ankarlyft

Den bröstlyftteknik som möjliggör det största lyftet/största hudreduktionen. Denna bröstlyftmetod efterlämnar ett ärr som har formen av ett ankare; en ring runt vårtgården, ett lodrätt ärr ner mot bröstvecket och ett ärr längsmed bröstvecket.

Bild för Banna
BannaHej,

När började ni köra bil efter bröstlyft? Idag är dag 6 och jag körde bara upp bilen på parkeringen idag. Kändes inte bra alls i stygnen.. tänkte jobba nästa vecka :)
Hej. Jag undrar lite hur mkt smärtstillande ni har behövt efter operation?
Jag opererade mig igår på nordiska kliniken. Bröstlyft samt byte av implantat. Går på full medicinering idag men mår ganska illa av all medicin.

Undrar när alla började trappan ner på smärtstillande
Imorse tog jag 2st Alvedon, Muskelavslappnande, korttids- och långtidsverkande morfin.Mer information: 

Bröstlyft med Patrik Höijer. Snart planeras även cirkumferent bukplastik med (två olika operationer)


Bukplastik Cirkumferent, Bröstförstoring, Bröstlyft - Ankarlyft Diamond Plastikkirurgi - Örebro - - Bröstförstoring, - - Bröstlyft - Ankarlyft, - - Bukplastik Cirkumferent - apr 2020

Pris på behandling
Pris: 
160000 kr
Finansiering: 
Sparade/Egna pengar
Datum för ingrepp/behandling: 
2020-04-28
Beskrivning: 

Se mina bilder och bedöm själv, trotts att det har gått mindre än två veckor så är resultatet redan fantastiskt. Jag anser att Chris på Diamond Plastikkirurgi i Örebro är en av de bästa i landet. Hade jag inte råd att ge mig själv kvalité så hade jag inte utfört ingreppen, varför riskera att få ett mindre bra resultat för att spara in några tusenlappar?

Betyg på behandling och klinik/salong (Pris för ingrepp): 
5
Medelvärde: 5 (1 röst)
Annons
Annons
Annons