Annons

Bröstlyft - Ankarlyft

Den bröstlyftteknik som möjliggör det största lyftet/största hudreduktionen. Denna bröstlyftmetod efterlämnar ett ärr som har formen av ett ankare; en ring runt vårtgården, ett lodrätt ärr ner mot bröstvecket och ett ärr längsmed bröstvecket.

Mer information: 

Jag planerar en bröstförstoring 19augusti och har nu den 13/4 gjort ett bröstlyft. I samråd med Patrik Höjer kom vi fram till att det skulle ge det bästa resultatet att först göra lyftet för att det inte skall bli "häng" efteråt. Psrtik var väldigt noggrann och tydlig vid min konsultation och jag fick ett gott förtroende för honom. Bröstlyftet gick bra och jag har inte så ont som jag trodde att jag skulle ha. Alla sköterskor på Nordiska kliniken var super trevliga 👍 väntar på spänning av att kunna ta dessa plåster och få se läkningsprocessen.


Mer information: 

Bokade en andra konsultation för att vara lite mer säker på valet av storleken på implantaten.


Bild för Christinaa
Christinaa


Övriga taggar: 


Finns det någon som har gjort en ärrkorrektion?
Alltså att man skär bort ärret, "kirurgiskt" tar bort ärret och sedan syr ihop huden.

Eller finns det andra typer av ärrbehandlingar som någon skulle rekommendera?

Jag har ett fult ärr på mitt vänstra bröst (finns bilder uppe) men jag har ingen aning om hur jag ska göra det mindre synligt.

Har även tänkt på att göra en bröstförstoring, men eftersom att ärret sitter lodrätt på bröstet, kommer det kanske att bli ännu bredare.
Hej,

Jag vill starta den här tråden för att svara på frågor om de första två månaderna efter ett bröstlyft - ankarlyft/liten förminskning utan implantat.

Istället för att skriva en operations berättelse som så många har gjort tycker jag att information kring första månaderna saknas här och vill därför dela med mig av min upplevelse månaderna efter operationen.

Så om det är någon som undrar något skriv här, jag svarar på allt.Annons
Annons
Annons