Annons

Bröstlyft - Ankarlyft

Den bröstlyftteknik som möjliggör det största lyftet/största hudreduktionen. Denna bröstlyftmetod efterlämnar ett ärr som har formen av ett ankare; en ring runt vårtgården, ett lodrätt ärr ner mot bröstvecket och ett ärr längsmed bröstvecket.

Bild för BoobFlower
BoobFlowerJag har gjort ankarlyft och lagt in 380 i båda brösten. Nu är jag gravid på nytt och har börjat oroa mig över att amningen inte ska fungera.

Någon som gjort LYFT och senare ammat barn?? Vill inte diskutera detta med min barnmorska haha.Bild för Livli
LivliHej!
Jag har bokat in ett bröstlyft med implantat hos Dr. Cosmo i September.
Jag har naturligt väldigt stora bröst men tyvärr hänger dom väldigt mycket, eftersom att jag gillar min storlek så kom vi fram till att vi ska göra ett lyft och stoppa in ett implantat för att behålla volymen.
Cosmo kommer ta bort 400cc av min egna vävnad och sen stoppa in ett 400cc runt motiva implantat bakom bröstmuskeln.Mer information: 

Nu ska jag äntligen på konsultation och planera min bröstoperation. Jag ska till Johan på Bellakliniken, och då detta blir min första operation så är jag väldigt nyfiken på vad ni som varit hos Johan för denna typen av op har för erfarenheter? Om allt ifrån kliniken, resultatet, bemötandet, uppföljning m.m..


Annons
Annons
Annons