Annons

Bröstförstoring feb 2016 - Art Clinic Göteborg - Mölndal Karl Bremer - Eellie

Eellie's picture
Eellie

22år, 167 cm, 58kg
Strl före op: 70B
Strl efter op: Vet ej vad det kommer bli än.

Behandling: 
Läkare Terapeut: 
OP-datum: 
Monday, 1 February, 2016

Den 1/2 gjorde jag min op på Art Clinic i Göteborg, hade konsulation i mitten av Januari så det gick väldigt snabbt när jag väl hade träffat Karl första gången. Hade bestämt för 525g bakom muskeln, runda hallon implantat. 

Så morgonen till op så skulle jag vara på kliniken 8.30, min man lämnade mig där. När jag kom in så fick jag byta om och lägga mig på ett rum och först kom en sköterska och ställde frågor, gav mig drop och ställde fram tabletterna som jag skulle ta innan operationen men först efter jag träffat Karl igen så jag var klar i huvudet när jag träffade honom ifall det var något jag undrade över då. Sen kom min narkosläkare och presenterade sig och berättade om narkosen. Låg och pillade i telefonen och väntade på att få träffa Karl, han kom och hämtade mig, målade då upp och skrev lite inför operationen, sen följde han mig tillbaka till mitt rum, sköterskan kom och gav mig tabletterna och strax efter det kom narkosläkaren och hämtade mig.

Alla var väldigt trevliga och omhändertagande så jag var lugn tills jag la mig på operationsbordet och kollar upp i taket och ser alla stora lampor, då slår det mig att shit nu händer det, nu ska jag äntligen få göra min operation! Det var två sköterskor och narkosläkaren inne i rummet just då och jag känner då att för första gången så blir jag nervös så jag sa det "jag blev nervös nu" narkosläkaren sa då att det är väl inget att vara nervös för, tänk på hur glad och nöjd du kommer vara med slutresultatet. Jag ligger då där rätt hög och bryter ihop i världens skrattanfall, dom skrattar med mig(läs åt mig haha) sen får jag andas in i en syrgasmask och somnar direkt, utan att jag vet ordet av det så vaknar jag upp på uppvaket och undrar om jag ens genomfört operationen för jag mår kanon och har inte något ont alls. En sköterska pratar med mig och frågar hur jag mår och jag svarar självklart jätte bra och undrar varför jag inte har ont, haha. Sen går hon iväg och jag upptäcker att jag inte har något förband på så tar ett kik under täcket och ser mina nya bröst. tar då en bild och skickar till min man och skriver förundrat "ser ingen skillnad?" haha var väldigt höpg och borta då, självklart var det enorm skillnad, jag hade innan operationen 70B på bh och numera har jag 70F, men det var lite komiskt hur man tänkte just då :)

 

Sen kom Karl och pratade med mig, sa att op gått galant, jag blödde ingenting och implantaten blev jätte bra. Han sa också att jag inte kunde haft större implantat för då skulle det inte få plats, vilket han också hade sagt på konsulationen då jag först testa 375 men ville ha större fick prova 450(tror jag) men ville ha större ändå så fick då testa 525 och då sa han också att större än så går inte på dig utan att det kan bli kompliktioner och det kommer heller inte passa din kropp med större. 

Så det verkade som att 525 passat bra, jag var lite osäker första veckorna om jag ville haft större men nu är jag supernöjd. 

 

Efter att Karl pratat med mig bad jag att få gå på toa sen fick jag macka och mådde väldigt bra så bad min man hämta mig. Under tiden jag väntade hade jag tydligen ringt min syster och berättat att allt gått bra, det hade jag dock inget minne av haha. Blev hemkörd iallafall och först morgonen därpå hade jag ont, det kändes som en väldigt jobbig träningsvärk, det var faktiskt hemskt. Jag tror jag haft väldigt lite ont jämfört med många men kände mig handikappad några dagar, kunde inte borsta tänderna själv första dagarna och första duschen efter 3 dagar så fick mannen hjälpa mig med schamponering av håret osv. Sen var jag på återbesök måndagen därpå, då mådde jag jättebra igen, allt såg kanon ut, sköterskan tog bort stygnen och berättade om allt jag behövde tänka på och jag fick svar på alla frågor, fantastiskt bra klinik så nöjd att jag valde Art Clinic i Göteborg och att jag hade Karl Bremer som läkare. 

Nu är jag inne på vecka 4 efter op, läkningen har hittills gått jättebra, får nu sova utan special bh'n såååå sköööönt!! Mina bröst ser redan nu fantastiska ut om jag får säga det sjäv, vilket även min man säger! Ärren är också jättefina och när jag bytt tejp så har jag också sett att står jag rakt framifrån så syns inte ens ärren, och dom är inte heller särskillt röda längre, så allt har hittills gått bra *peppar peppar* 

Längtar tills det är vecka 8 och jag kan få köpa lite nya bh's och ha något annat än special bh'n på mig :) Rekommenderar varmt Art Clinic och Karl Bremer.

Annons
Annons
Annons