Annons

Bröstförstoring mar 2016 - Bellakliniken - Helsingborg Johan Nordquist - Scarletta

Scarletta's picture
Scarletta

0 barn, 19år, 170 cm, 61 kg Strl före op:75C, 250ml egen bröstvävnad Strl efter op:75F op; 29/3 bellakliniken 625cc ergonomix full profile

Behandling: 
Läkare Terapeut: 
OP-datum: 
Tuesday, 29 March, 2016

Tisdagen 29/3-2016 

Jag hade tid för operation kl 10.00 på Bellakliniken, men var redan framme i Helsingborg kl 7.30 eftersom jag tog tåget och ville inte riskera å bli sen. Tog 2 timmar med tåg dit, och jag hade med mig en kompis. Jag slutade äta och dricka vid 01.00, och jag kände mig inte alls hungrig på morgonen så det gick fint. 

Vi satt iaf på espresso house ett tag för jag ville inte gå upp till kliniken för tidigt heller, men kl 9.30 gick vi upp dit. Där anmälde jag mig till Sara att jag kommit och därefter ropade Mia upp mig, då gick vi igenom hälsodeklarationen, fick kvitto att jag betalat, och jag bestämde att jag inte skulle ha återbesök om 2 veckor eftersom det är så långt för mig att ta mig ner till Helsingborg. (mailar bilder ist)

Därefter så visade hon mitt rum, jättefint var det, kändes som ett hotellrum haha :) sen fick jag duscha, ta på mej ett par sockar och tofflor. Jag fick även ta några tabletter. Seeeen var det dax för det "hemska" o få nål i armen . Men hon sa att jag inte skulle titta, och det gick så snabbt och det var inte så hemskt som jag trodde haha.

Sen pratade jag snabbt med narkosläkaren Gunnar, berättade att jag var lite rädd inför det men han sa att jag inte skulle oroa mej. Sedan ritade Johan mig, och därefter la jag mig på operationsbordet. Då sprutade Gunnar in något i kanylen jag hade i armen, omgggg skönaste känslan ever var det!! Blev typ hög. Sen spruta han sömnmedlet och jag somnade direkt, allt gick jättefort.

Sedan väckte mig Tina när operationen var klar, och jag kunde såklart inte somna om för jag hade ont -.- Tror det var mest bh:n och bröstbandet som gjorde ont. Trodde det skulle vara värre men icke!!

Iaf så var jag trött hela dagen ända till 18.20, och det var då jag "larmade" på den där knappen så kom hon som hade nattskiftet, Linda. Tyckte hon var så söt o snäll. Hon fixade en macka och juice till mig, aaand it was good haha. Dom hade frågat några gånger innan ifall jag ville ha något att äta men näringsdroppen höll mig mätt under dagen.

Iaf kl 18.20 började jag må som vanligt, kollade på tv med min kompis som hade vart hela dagen med mig haha, hon hade sovit på fåtöljen oxå haha.

Sen runt 21, Johan kom till kliniken och tittade till oss också. Allt såg bra ut:)

Därefter kollade jag på film o sov halvt till den. Kl. 6 blev jag väckt och då var det dags för frukost. Kl 8. skulle Johan skriva ut mej, och sedan var det dags för tåget hem till min kompis, vilket tog ca 4 timmar.. Men det gick bra, min kompis fick hålla i väskorna för jag kunde inte bära något tungt.

Jag opererades i tisdags, och redan på torsdagen kunde jag duscha själv :)

Jag la in 625 cc motiva ergonomix full profile, hade kunnat tänka mej i framtiden gå upp till 825cc motiva round corse hehe.. 

 

 

 

2016, April 2 - 07:26
LovinBeauty
LovinBeauty's picture
Offline
Last seen: 7 years 3 months ago
Silver
Joined: 2016-03-31 11:21

Låter jättespännande! Längtar ännu mer nu efter min op hos Johan :D

2016, April 2 - 19:48
Scarletta
Scarletta's picture
Offline
Last seen: 5 years 12 months ago
Silver
Joined: 2015-09-14 23:11

Ja det var en spännande upplevelse haha ;) 

bra val av klinik, lycka till!! :D 

2016, April 7 - 23:02
Annaoliveira
Annaoliveira's picture
Offline
Last seen: 2 years 7 months ago
Silver
Joined: 2015-09-10 19:04

Bästa kliniken och bästa kirurgen

Är överlycklig över att ha valt Bellakliniken. Lycka till med allt :*

Annons
Annons
Annons
Annons