Annons
2 posts / 0 new
Last post
#1 2016, August 5 - 19:18
willma
willma's picture
Offline
Last seen: 2 years 11 months ago
Brons
Joined: 2016-08-05 19:07

Lyft av munpartiet

Hej! 
Jag stör mig så otroligt mycket på mina nasonabialveck samt vecken från mungipan och ner mot hakan. Förstör hela ansiktet även om ingen annan ser dem som jag gör. Nu är min fråga om någon opererat liknande. Ett ansiktslyft skulle greja det här men hos honom jag varit på konsultation hos tycker att det är för tidigt för mig att göra detta. Han vill hellre göra det med fillers.  Jag däremot vill inte använda fillers men känner att ett helt ansiktslyft är kanske lite drastiskt när det bara är just detta jag vill lyfta. 
Har någon erfarenhet av liknande och kanske vet någon klinik som gör lyft för dessa veck? 
Tack!

IE

Annons
2016, August 8 - 22:19
Marina
Marina's picture
Offline
Last seen: 14 hours 23 min ago
Moderator
Joined: 2010-04-14 19:00

Nasolabialvecken är det nog svårt att komma åt med annat än ett regelrätt lyft eller fillers... Vad är det som gör att du är negativ till fillers?

Om du menar att dina mungipor liksom fortsätter neråt i ett veck och ser "sura" ut fast du inte alls är sur, så finns det munvinkelplastik/munvinkellyft, som är ett relativt litet ingrepp jämfört med ett ansiktslyft och kan utföras i lokalbedövning, om man vill. I korthet tar man bort en trekant hud och syr igen så att mungipan lyfts upp till ett mer neutralt läge. Det kan ge en fantastiskt stor inverkan på utseendet i förhållande till hur litet ingreppet är, och kan absolut övervägas om man känner att man ser sur ut (och blir bemött som om man vore sur!) när man i själva verket är på gott humör. 

 

Moderator, medlemsansvarig och delägare i POF.
50 år, 164 cm, 72 kg
Ca femton års trasslig brösthistorik som finns beskriven i min profil, som ligger till grund för mitt engagemang i POF.
Missa inte att det är ett nytt POF på gång och att ni behöver ha en aktuell mailadress för att kunna logga in när det är dags (ca senhösten 2023, är prel.planen)!

Annons
Annons
Annons