Annons

Bröstförstoring nov 2016 - Bellakliniken - Helsingborg Johan Nordquist - Pelin96

Pelin96's picture
Pelin96

• 24år
• 167 cm
• 70 kg
Bröstförstoring
Operation: 1/11 2016 Johan Nordquist,
475 cc Motiva round silksurface mellan profil
Placering: bakom muskeln
Strl före op: 75C
Strl efter op: 65G

Behandling: 
Läkare Terapeut: 
OP-datum: 
Tuesday, 1 November, 2016

Sådär då var det dax för mig att skriva min upplevelse :)

Jag hade avtalad tisdagen den 1 november. Dagen innan la jag mig i tid för att vara pigg inför den stora dagen. Jag vaknade tidigt som tusan och var stensäker på att jag hade försovit mig, men klockan var inte med än 4. Somnade om och gick sen upp kl 7, duschade och tvättade håret.
Klockan 08.40 började jag och min pojkvän resan ner till Helsingborg och var framme lite innan 10 då jag skulle vara där.
Satt och väntade ungefär 20 minuter innan en av sköterskorna kom och hämtade mig och visade mig mitt rum.
Vi gick igenom hälsodeklarationenoch sen bad hon mig duscha, så jag fick en morgonrock och ett par strumpor. Duschade med hibiscrub och tvålade mig 2 gånger, extra noga i armhålorna och runt brösten.
Väl färdig gick jag tillbaka till mitt rum och la mig i min säng. Då kom sköterskan tillbaka och gav mig dropp och lite smärtstillande medicin samt lugnande. Sedan kom Dr Johan in och ritade på mig och sa att vi kör om en kvart (en kvart??!?!). Jag trodde typ man fick vänta någon timme eller så innan man opererades från att man kom haha. Efter Johan kom narkosläkaren in och ställde lite standardfrågor, han ställde kuggfrågan vad jag åt till frukost hehe.

Efter 15 minuter kom en sköterska in till mig och sa nu kör vi, vi gick in i operationssalen som var alldeles fuktig på golvet av rengöringssprit. Operationssängen såg lagom läskig ut.. La mig och de spände fast mina ben och sedan fick jag narkos och allt blev väldigt gött haha.

Vaknade från och till, men var väl helt vaken vid 3 tiden. Under tiden har jag fått en rumskompis som också är opererad. Vi pratar inte så mycket till en början, jag ligger lite med mobilen och skriver med vänner och pojkvän. Jag var vaken i ungefär en kvart, sen somnade man och vaknade en timme senare osv. Fick tabletter med jämna mellanrum och fick även mackor och nyponsoppa när man ville.
Klockan 18.00 kom min pojkvän och hälsade på i 2 h.

När han hade gått började jag och min rumskompis prata lite mer och vi lärde känna varandra lite mer :)
Jag hade tydligen försökt övertyga sjuksköterska att jag ej behövde någon sån pulsklämma (?) på tummen som bara är ivägen haha.
Vi kollade på svenska Hollywood fruar tillsammans och kommenterade alla korkade fruar :) Efter det släckte vi lamporna och försökte "sova". Gick inte så bra haha. Vi var vakna i princip hela natten så det blev mycket småprat genom nattimmarna..

Kan tillägga att jag hade sån SJUKLIG RYGGSMÄRTA. Förbannade bröstband :(

På morgonen efter fick vi besök av sköterskorna och Johan och vi fick se våra nya boobs :) Sedan gav vi varandra ett lycka till och en avskedskram och gick skilda vägar

2016, November 16 - 13:23
Cissan
Cissan's picture
Offline
Last seen: 7 years 5 months ago
Brons
Joined: 2016-11-14 17:09

Hej, Vet du hur lång tid det tar innan man kan använda deo igen efter att ha snittat i armhålan? :)

2017, January 9 - 15:59
90-tjej
90-tjej's picture
Offline
Last seen: 3 years 3 weeks ago
Silver
Joined: 2016-12-30 18:33

Det undrar jag också som Cissan :) Ska göra op hos Johan om en vecka, så förväntansfull :D Hur stora implantat har du?

Annons
Annons
Annons