Annons

Bröstförstoring feb 2017 - Aleris Plastikkirurgi Läkarhuset Norr - Umeå Jenny Cajander - 3troll

3troll's picture
3troll

3 barn 170 lång 70 kg
Bröstförstoring
2/2 Aleris Umeå Jenny Carjander
325 bakom muskeln
Strl före op : nästan A cupa
Strl efter op: C cupa

Behandling: 
Läkare Terapeut: 
OP-datum: 
Thursday, 2 February, 2017

Äntligen var det dax för mej!
Åkte strax före kl åtta mot Umeå, det tar nästan två timmar att köra. Var framme strax före kl tio jag hann inte vänta länge innan en sköterska kom och hämtade mej till mitt "rum" med draperiväggar. Jag hörde att det var två till där som också skulle operera sej. Jag fick byta om till sjukhusrocken och ta några piller sen låg jag och väntade och tittade på tv. Efter ett tag kom Jenny och hämtade mej och hon ritade två sträck och vi pratade om storleken. Sen fick jag gå tillbaks till sängen och vänta. Ungefär kvart i tolv blev jag hämtad för operationen. Dom var väldigt trevliga och glada inne på operationssalen, jag fick sömnmedlet insprutat i armar och 10 s senare var jag borta. Vaknade i min säng och var ganska tom i huvudet och snurrig somnade och vaknade några gånger, sen kom en sköterska med fika och jag fick kika ner i bhn på mina bröst, fattade inte riktigt att dom satt på mej... (Har nästan inte fortfarande förstått att jag faktiskt har bröst) Jag fick ligga kvar en stund, gå och kissa och när kl var halv tre fick jag åka hem, jag var lite svag i benen men kände mej annars väldigt bra. Är väldigt nöjd med alla som jobbade där och Jenny gjorde ett mycket bra och snyggt jobb :)

2017, March 3 - 10:19
BD0911
BD0911's picture
Offline
Last seen: 5 years 1 month ago
Stål
Joined: 2017-01-20 09:26

Kul att höra att bemötandet var så bra!
Vi (jag och frun) har vart på en första konsultation på Polarkliniken förra veckan, men har även tänkt kontakta Aleris då vi hört mycket gott om dem!
Det känns oerhört viktigt att man känner förtroende, det bidrar till trygghet i processen (jo, även jag tycker det är både spännande och läskigt på samma gång).
Varmt lycka till i läkprocessen, och grattis till dina nya "kompisar"!

2017, March 14 - 19:01
Elsa12345
Elsa12345's picture
Offline
Last seen: 6 years 8 months ago
Silver
Joined: 2017-01-06 18:31

Vad kul att du är nöjd med allt. Jag ska operera mig där i maj och börjar redan bli nervös.

Annons
Annons
Annons