Annons
1 post / 0 new
#1 2017, August 24 - 23:40
Dille
Dille's picture
Offline
Last seen: 6 years 2 weeks ago
Brons
Joined: 2017-08-23 10:33

NÄSPLASTIK

HEJ allesammans!
Jag hoppas jag kan få så mycket svar och hjälp som möjligt.
Jag kan inte bestämma mig vilken kirurg jag vill vända mig till angående Näsplastik, helst i Göteborg! Jag har kollat i Göteborg antingen på Art Clinic i Mölndal hos Per Windh/Peter Zachrisson, Christer Lindqvist på Göteborgs Plastikkirurgiska Center eller Ivan Letterfors Kosmetisk Kirurgi AB i Falköping/Jönköping

Mellan dom!?
Har ni blivit opererade utav någon av dessa!? Tog det lång tid för att boka möte med dessa??! Hur lång tid är operationen emellan ifall man gått på konsultation och sedan vill operera sig!?
Vill så klart boka konsultation först och främst, men vet inte vilken som vekas bäst. Vill så gärna operera näsan så fort som möjligt på grund av att jag kanske kommer in på min utbildning i januari kanske.
Jag kan börja med att säga angående min näsa, jag har en normal näsa, absolut inga fel på näsan egentligen, den är rak och har inga knölar det enda jag skulle vilja fixa är en liten mindre version av min näsa då jag upplever att den kan hänga lite vid tippen och är pytte lite bred på sidorna, bara jag som upplever dessa bekymmer verkar det som då folk runt mig tycker jag är galen som ens vill fixa den för den ser bra ut som den är, men tyvärr är det inte alltid man är nöjd ändå. Min operation i framtiden som jag vill fixa vill jag inte ska bli så stor men självklart hänger det på dom som ser. Jag undrar då hur mycket kan en sådan operation ligga på? Hur mycket kostade er Näsplastik på den kliniken ni var på? Beror inte priset på vilken form man vill ha eller gäller prislistan precis som det står på deras sidor?

Jag vet att en näsoperation inte alltid lyckas men man hoppas på det bästa, därför vill jag fråga NÅGON som kan rekommendera en BRA kirurg som jag beskrev utav dom!?

Tacksam för svar!

MVH, DILLE

Annons
Annons
Annons
Annons