Annons
3 posts / 0 new
Last post
#1 2017, August 29 - 21:03
Majsan
Majsan's picture
Offline
Last seen: 5 years 7 months ago
Silver
Joined: 2017-03-30 23:24

Planerar smartlipo (laserfettsugning) nu i höst -17

Jag har mer eller mindre bestämt mig för att göra en smartlipo fettsugning hos Vilyam Melki på laser och estetik i Uppsala. Han känns trygg och trovärdig och mina tankar kring laserfettsugning är att det är mindre risker än vanlig fettsugning (mindre trauma på kroppen samt att man inte sövs).
Min egentligen "dröm" är ju en bukplastik eftersom jag skulle vilja sy ihop magmusklerna som är något delade. Men då jag inte, aldrig nånsin, kommer våga göra en sådan.. Så får fettsugning (av något slag) bli min grej istället. Magen kommer ju bli smalare i och med det. Kärlekshandtagen försvinner och fett i svanken ska tas bort.
Och med fett bort från magen kommer säkert motivationen att träna magen och övriga kroppen hårdare att komma.
Som det är nu tränar jag 3-4 dagar/vecka.

Någon mer som ska göra smartlipo?
Någon som gjort det och blivit nöjd?
Någon som gjort det och blivit missnöjd?
Hur kändes det efteråt? Kan man återgå till jobbet inom någon dag efteråt?

Enligt Vilyam har dom 97% nöjda kunder, och de 3% som inte är nöjda har överhuvudtaget inte fått såna resultat som de skrämmande bilder man kan finna om laserfettsugning på nätet.
Min skräck är ju stt det ska bli ett sådant resultat men har nu fått förklarat för mig att det inte kommer hända.
De fallen då det gått riktigt illa är när någon som inte kan utföra i greppet korrekt.

2 barn. 35 år. 158cm, 66kg

Annons
2017, August 30 - 00:07
Annelie_m
Annelie_m's picture
Offline
Last seen: 1 month 2 weeks ago
Brons
Joined: 2011-03-15 23:16

Han är fantastisk. Kliniken i Uppsala är verkligen superbra. Grym service, snabba och ärliga besked. Gjort fettsugning hos dem och Dr Vilyam Melki för ett par år sedan. Först magen o sedan låren. Fått jättefint resultat och sparar nu pengar för att göra hakan också där. Rekommenderas starkt. Han var först i Sverige med fettsugning och sägs vara den som gjort flest operationer i landet. Bara de känns ju tryggt.

2017, August 30 - 07:38
Majsan
Majsan's picture
Offline
Last seen: 5 years 7 months ago
Silver
Joined: 2017-03-30 23:24

Vad underbart att höra! Det är precis såna här peppande svar jag behöver! Är såklart precis lika tacksam för varningar och att få komma i kontakt med någon som fått sämre resultat/blivit missnöjd. Det ÄR ju för och nackdelar, risker, med ett ingrepp det går ju inte att komma ifrån. Vill gärna ha ordentlig koll på eventuella risker och hoppas få en bra bild av det här på forumet. I övrigt är det väldigt dåligt med info om metoden på nätet. Ja förutom de gamla varningarna från 2012 eller när det var.. Kliniken liteaway och uppdrag granskning.

2 barn. 35 år. 158cm, 66kg

Annons
Annons
Annons