Annons
4 posts / 0 new
Last post
#1 2017, September 9 - 13:29
Cherrylicious
Cherrylicious's picture
Offline
Last seen: 3 years 9 months ago
Silver
Joined: 2017-09-09 12:13

Tubulära bröst, op-teknik och inlägg?

Vad min första forumstråd skulle handla om var inget svårt val. Jag är en tjej på 21 år som har lidit av mina bröst sen jag var ca 12 år. I den åldern trodde jag inte att det var något konstigt med mina bröst, men med tiden märkte jag att de inte utvecklades som mina andra kompisars bröst. Det var för drygt ett år sedan jag förstod att jag hade något som kallas för tuburösa/tubulära brös. Det var en sån lättnad att få förklaringen på det hela, varför jag inte såg ut som alla andra.

När jag var yngre led jag av enorexi/bullemi och har alltid anklagat mig själv på grund av det, jag trodde det var mitt fel att mina bröst inte har utvecklats sen dess. Men efter en konsultaion förra året fick jag som sagt äntligen svaret, men det var inte bara med lättnad jag tog emot svaret. Jag har länge velat operera mina bröst, och alltid trott att det skulle gå att fixa, men jag måste erkänna att mina förhoppningar dog lite under konsultationen. Det skulle krävas enormt mycket för att ändra formen på mina bröst och det skulle inte bara kräva en operation utan flera stycken med tiden. Läraren berättade för mig att det inte skulle hjälpa särskilt mycket om vi bara på in ett implantat utan vi skulle även behöva göra ett bröstlyft samtidigt. Och eftersom att jag bara trodde att man kunde göra bröstlyft på folk med stora bröst blev jag lite chockad då jag har storlek 75B. Jag kunde inte längre se det resultatet jag ville framför mig... Det kändes som att vad vi än gjorde för åtgärder så skulle mina spetsiga bröst aldrig bli runda.

Så snälla ni som har/har haft tuburösa/tubulära bröst, vad har ni för erfarenhet? Jag vill verkligen få tillbaka mina förhoppningar om att jag en dag kan bli nöjd med mina bröst. Vad krävs/krävdes det för att ni skulle bli nöjda? Snälla hjälp mig.

//Desperat tjej

Ålder: 21 år, Längd: 167cm, Vikt: 78kg
Operation: bröstförstoring med bröstlyft (lollipop-teknik) den 22/11-17. Mini profil, 360 cc i vardera bröst, bakom muskeln.
Klinik/Läkare: Tuve Mårtensson på reformkliniken i Malmö

Annons
2017, September 10 - 20:28
Addi
Addi's picture
Offline
Last seen: 2 years 3 months ago
Silver
Joined: 2017-03-30 20:39

Oj vad tråkig! :( vad skulle krävas sa han det? Det låter ju inte omöjligt eller?? Och var menas med över tiden? Inom loppet ett par år, eller tjugo år?
Har tyvärr inget svar... Men har ju sett/hört andra med samma/liknande problem som verkar ha fått ett bra resultat.... Så borde inte va omöjligt!!??!! :)

2 barn (2014 och 2016) 35år, 171cm, 74kg (på väg neråt)

Vill byta till mindre implantat, lyft behövs.
Konsultation GPC hos sköterska 10/4, hos Dan Fagrell 18/4.
Konsultation akademikliniken Jonas Lundberg 20/4.
Op 13/6 hos Dan med motiva ergonomix ca 205-235cc.

2017, September 11 - 19:58
Cherrylicious
Cherrylicious's picture
Offline
Last seen: 3 years 9 months ago
Silver
Joined: 2017-09-09 12:13

Det lät på honom som att jag inte skulle ha så höga förhoppningar... att jag i princip inte kunde få runda bröst hur vi än gjorde, men att ett lyft skulle göra mina chanser mycket högre. Men han kunde liksom inte ge några garantier, så kändes väldigt jobbigt att höra det, när jag alltid tänkt att detta skulle bli min utväg. Enligt honom skulle jag behöva göra minst 3 operationer under min livstid då mina bröst kommer utvecklas ännu mer med tiden, i syfte om att enbart göra de snygga igen, och speciellt efter att jag fått barn. Och kan inte hjälpa att tänka om det sker några komplikationer, hur många operationer blir det då?? Så det handlar ju om massor av pengar som jag önskar jag hade kunnat lägga på något annat. Men samtidigt så vill jag ju kunna vara nöjd och stolt över mina bröst... ser fram emot att bli silvermedlem så att jag äntligen kan bara kolla på andras före och efterbilder på tubulära bröst, först då känns det som att jag kommer kunna ta mina beslut.
Tack för dina snälla ord <3

Ålder: 21 år, Längd: 167cm, Vikt: 78kg
Operation: bröstförstoring med bröstlyft (lollipop-teknik) den 22/11-17. Mini profil, 360 cc i vardera bröst, bakom muskeln.
Klinik/Läkare: Tuve Mårtensson på reformkliniken i Malmö

2017, September 11 - 21:10
dinadina
dinadina's picture
Offline
Last seen: 5 years 3 months ago
Silver
Joined: 2017-06-11 18:34

Jag har också tubulära och har mått dåligt över det i flera år, har vart hos peter på citadell och han ska fixa dom (förstorning + vårdgårdsplastik) genom ett snitt runt vårtgården. Du kan kolla före/efter bilder på deras hemsida finns en superbra bild där på op tubulära bröst som har blivit super fina! Så jag tror ej att de krävs flera operationer som tuve säger för att få det fixat. Sen finns det även en massa bra bilder här på forumet som du kan se så fort du blir silvermedlem. Lycka till! :)

23 år, 162 cm, 55kg
Storlek innan op: fyller knappt ut en 75B
Storlek efter op:oklart
Ska göra bröstoperation 400 cc+ vårdgårdsplastik

Konsultation: Bellakliniken Johan Nordquist 18 maj 2017
Citadellkliniken dr. Cosmo 31 augusti 2017

Op: 9 oktober 2017 Citadellkliniken dr.Cosmo

Annons
Annons
Annons
Annons