Annons
3 posts / 0 new
Last post
#1 2019, June 17 - 17:12
anonym (not verified)
anonym's picture

Igor Niechajev, Lidingökliniken - bra eller dålig erfarenhet av honom?

Undrar om någon har blivit opererad hos Igor Niechajev, Lidingökliniken?

Och om ni är nöjda med honom eller missnöjda?

Har läst mycket bra om honom men har också läst mycket dåligt om honom (och även all övrig personal, själva kliniken).

Så nu känner jag mig rätt osäker och vet inte om jag vågar operera mig hos honom.

Tacksam för svar!

Annons
2019, June 18 - 16:23
Marina
Marina's picture
Offline
Last seen: 21 hours 9 min ago
Moderator
Joined: 2010-04-14 19:00

Utan att själv veta något, vil jag bara inflika att det verkar vanligare att de som av något skäl är missnöjda hörs. Den som är nöjd känner inte samma behov av att tala om det på internet.
Vidare bör man komma ihåg att det är osannnolikt att en klinik operrerar folk dag ut och dag in utan att någon någonsin blir missnöjd. Försök därför läsa ev missnöjesinlägg mellan raderna så att du blir klar över VAD som ligger bakom, mer än över HUR missnöjd personen är. Det är inte alla som skulle bli missnöjda över samma resultat, t ex. Kolla på personens bilder och ta fasta på de faktiska omständigheterna, inte på hur arg nån blivit. Det är inte ovanligt att man har nerverna utanpå efter en operation och är extremt orolig och stressad. Ibland blir jag ombedd att radera inlägg man skrivit i affekt för att man i efterhand har förstått situationen på ett annat sätt eller att läkningen gått mycket bättre än man först trodde.
Därmed inte sagt att det inte finns de som har goda skäl att vara missnöjda. Det gäller bara att försöka se saker "nyktert" för att få ut så mycket som möjligt av dem. Försök om möjligt attt följa upp utvecklingen, se om det tilkommit senare trådar och se vilken hjälp personen erbjudits.

Moderator, medlemsansvarig och delägare i POF.
50 år, 164 cm, 72 kg
Ca femton års trasslig brösthistorik som finns beskriven i min profil, som ligger till grund för mitt engagemang i POF.
Missa inte att det är ett nytt POF på gång och att ni behöver ha en aktuell mailadress för att kunna logga in när det är dags (ca senhösten 2023, är prel.planen)!

2024, May 21 - 15:18
plasticeyes (not verified)
anonym's picture

Ja, men det är viktigt att ta patienters upplevelser på allvar. Efter att ha läst patienters upplevelser om honom och kliniken, och om vad han har utsatt de för samt deras misslyckade slutresultat (väldigt många), så hade jag aldrig låtit Igor Niechajev eller någon annan på den kliniken operera mig och jag skulle råda alla andra samma sak.

Annons
Annons
Annons