Annons
1 post / 0 new
#1 2020, October 16 - 09:37
cremse
cremse's picture
Offline
Last seen: 3 years 3 months ago
Silver
Joined: 2020-10-06 09:03

Flera gånger bröstförstoring med eget fett - erfarenheter?

Har gjort bröstförstoring med eget fett för en månad sedan. Det blev 275 ml till varje bröst. Har försökt agera så korrekt som möjligt i hopp om att så mycket fett som möjligt skall klara sig men känner redan nu, att det blivit lite mindre än jag drömmer om. Föreställer mig att försöka med ytterligare en operation om det finns mer fett att ta... är lite orolig för det och vet inte hur mycket man skall kunna få ut som minimum för att det liksom lönar sig att göra en andra operation...

Skulle väldigt gärna höra om andras erfarenheter med att evt. transplantera fett till bröst flera gånger. Hur har ni upplevt skillnad mellan första och andra gånger? Är ni nöjda med att ni valde att operera er flera gånger? Hur mycket har ni fått in och hur mycket har ungefär stannat kvar vid de olika operationerna? Hur lång tid har det gått mellan ingreppen? Kan man "äta upp sig" för att se till så det finns bra med fett...? Andra erfarenheter som kan vara bra för mig att känna till?

Super tacksam för alla input och tankar ni evt. har där ute :-)

Ålder: 51 kg, Längd: 171 cm, Vikt: 63 kg. Har 2 vuxna barn.
Har: 75 B (liten)
Vill ha: 75 C (så väl utfylld som det går)
Har gjort: Ärrkorrektion och fettsugning på magen samt fettransplantation till bröst två gånger med tre månaders mellanrum. Första operation i september 2020 och andra i december 2020.
Tagit fett från mage, länd, insida/utsida lår och knä.
Opererad på Adeas Kysthospitalet i Skodsborg, Danmark

Annons
Annons
Annons
Annons