Annons
2 posts / 0 new
Last post
#1 2021, April 15 - 08:24
nimoli
nimoli's picture
Offline
Last seen: 1 year 9 months ago
Brons
Joined: 2021-03-31 06:06

Gördel efter bukplastik

Jag har fått instruktioner att ha gördel sex veckor dygnet runt. Det har gått fyra veckor. Jag mår superduper bra, oförskämt bra. Inga komplikationer, jo, naveln varit lite irriterad. Samma midjemått, men kan dra åt gördeln hårdare. Igår glömde jag gördeln när jag gick ut med hundarna, det gick utmärkt, tack och lov. Jag har sovit utan gördeln. Jag förstår att jag inte följer rekommendationer... Men vad kan hända nu? Tror ni jag (man) kan sluta med gördeln efter fyra veckor? När man är hemmavid, tar det lugnt?

Ska börja jobba nästa vecka, förskola, då tänker jag absolut ha den (som en påminnelse, då lyft kan förekomma). Jag ska såklart inte glömma nästa långpromenad med hundarna heller. 

3 barn, 49 år, 170 cm, 75 kg
Bukplastik 
Op 18/3 Karolinska Sjukhuset, Avd Rekonstruktiv plastikkirurgi 
(Rektusdiastas 4 cm) 

Annons
2021, April 15 - 15:59
Belle
Belle's picture
Offline
Last seen: 1 year 1 month ago
Silver
Joined: 2020-12-05 11:45

Hej!
Det här är en sådan där fråga som bara din kirurg kan svara på. Jag skulle aldrig våga att rekommendera dig något som kanske skulle bli fel. Bättre att du hör med kliniken/kirurgen vad de säger, det kan ju vara så att du kan gå utan men då skulle jag bara lita på ett expertsvar som säger att det är möjligt.

1 barn, 44 år, 161 cm.
Jag gör research inför en stor bukplastik och eventuellt bröstlyft. Kanske blir en mommy makeover om jag ändå måste under kniven. Har liten kontakt med mina magmuskler och kan inte gå eller stå för länge utan ryggont vilket är mitt största problem om man bortser från de psykiska problem jag har över hur magen ser ut.

Annons
Annons
Annons