Annons
2 posts / 0 new
Last post
#1 2021, August 6 - 20:22
anonym007
anonym007's picture
Offline
Last seen: 8 months 2 weeks ago
Brons
Joined: 2021-08-06 20:01

Erfarenhet av op av tubulära bröst genom landstinget?

Hej!

Jag ska opereras på plastikkirurgiska kliniken på universitetssjukhuset i Linköping om ungefär en månad. Jag har fått det beviljat via landstinget, trots att jag bara har en ”mild” grad av tubulära bröst. Jag gjorde vårtgårdsplastik för över ett år sedan för att jag hoppades att jag skulle slippa implantat men tyckte inte skillnaden blev så stor. Därför ska jag nu lägga i implantat 275 cc, runda. Är dock osäker på om jag ska lägga framför eller bakom muskeln, men det verkar som att det blir bäst med framför för oss med tubulära? Jag är dessutom extremt nervös över att inte bli nöjd eftersom att jag är så himla trött på att må dåligt över mina bröst, så är det någon som har en solskenshistoria när det gäller operation av tubulära med förstoring + vårtgårdsplastik genom landstinget? Eller som har opererats på plastikirurgin i Linköping? Kirurgen verkar bra men jag är ändå nervös. Förväntar mig inte perfektion men lite rundare form i alla fall.

Jag har läst igenom nästan alla trådar här och blir bara mer och mer stressad över allt som kan gå fel, t.ex. BII, DB eller att det inte ens blir någon större skillnad. Så om någon kan lugna en ångestfylld själ skulle jag vara så tacksam :(

Annons
2021, September 26 - 21:21
aquarius
aquarius's picture
Offline
Last seen: 4 months 3 weeks ago
Silver
Joined: 2021-09-23 21:56

Hej, har tyvärr ingen erfarenhet av detta men ska på konsultation imorgon...har du opererats än? Hur har det gått för dig och är du nöjd? :)

Ålder: 32 år, Längd: 178cm, Vikt: ca: 78kg
Intresserad av: Bröstrekonstruktion (helst med eget fett)
Har nu: 75C, där det högra är mer tubulärt
Vill ha: Symmetriska bröst
Klinik/Läkare: Sahlgrenska

Annons
Annons
Annons