Annons
2 posts / 0 new
Last post
#1 2021, August 11 - 00:41
Gracelin
Gracelin's picture
Offline
Last seen: 9 months 2 weeks ago
Brons
Joined: 2019-12-09 22:01

Bröstförminskning först, sedan inplantat

Hej,

Jag har mycket egen vävnad och en storlek (naturlig) jag trivs med (80J i Change BH), men har väldigt mycket häng och bröstvårtor som pekar mer neråt än jag skulle önska.
Jag mår så dåligt över dessa stora hängande bröst, och jag skulle kunna få en förminskning via landstinget.
Men jag vill behålla samma volym jag har nu, det är ju så jag alltid haft det och jag trivs, bara inte med utseendet på brösten.

Men vad skulle vara bäst, att först göra en förminskning via landstinget och sedan lägga in implantat på en privat klinik för att få min naturliga storlek tillbaka?

Eller göra lyft och förstoring samtidigt på en privat klinik? Tänker mig att de nog måste ta bort en del av min egen vävnad för att det ska bli ett bra resultat.

Vad är era erfarenheter, tankar eller idéer?

43 år, 167 cm, 83 kg, 6 barn
Naturlig bröststorlek 80J (Change BH)

Annons
2021, August 11 - 20:21
Agusta
Agusta's picture
Offline
Last seen: 6 months 3 days ago
Silver
Joined: 2021-08-09 01:59

Om du nu har stora bröst och vill ha det men "bara" tycker att de är hängiga så är ju ett ankarlyft den perfekta lösningen tycker jag.
Du får väldigt gärna berätta hur du resonerar och tänker, för jag tänker att det kan bli super med ett op istället för flera.
Ett ankarlyft gör ju att du kan behålla storleken men få dem utan häng och med mindre vårtgård och mer uppnosiga.
Varför ta bort bröstvävnad när du vill ha stora och har tillräckligt med bröstvävnad? För att sedan förstora med implantat?
Är det svårt att få det bra med den egna vävnaden tror du? Har du konsulterat någon som sagt det eller har du hört/läst det?
Jag bevarade all min bröstvävnad vid ankarlyft och tycker det blev super, men jag hade ju inte så stora men värdigt hängiga.

Kvinna 50 år (Låter helt sjukt att säga det wink)
166cm lång
58kg
Två barn
Gjort ett ankarlyft för 30 år sedan.

Annons
Annons
Annons