Annons
18 posts / 0 new
Last post
#1 2011, February 21 - 17:57
anonym (not verified)
anonym's picture

Uppdateringstråd mina korrade tubisar!

Istället för att starta tråder huller om buller använder jag denna för att posta utvecklingen tänkte jag! smiley

Börjar med en förebild, en 2 dagar efter op när jag fick bröstbandet + en från idag innan jag satte på ny tejp.. (i övermorgon fyller de 3 veckor). Lägger jag in nya bilder talar jag om här, saknade själv "utvecklingbilder" för tubulär korrigering - kanske fler som gör det.

Med tanke på utgångsläget (olika stora, olika höjd, olika riktning på bröstvårtorna + tubulär) är jag impad över vad man kan åstdadkomma m kirurgi. Jag har Mentor Anatomiska modell 332 framförplacering, 395 cc i varje via snitt under bröstet + vårtgårdsplastik + snitt i den tubulära vävnaden så att den ska ge efter för implantatet. Operation via landstingsremiss, kirurg Olafur Jakobsson (som jag är evigt tacksam, hoppas han förstår vad detta betyder!!). Nu håller jag tummarna för att de mjuknar + bröstbandar på för att de ska "trilla ner" lite mer, men tror redan att de skulle kunna tas för normala tex i baddräkt - vilket var min dröm.. yes

 

Tack alla som peppat och stöttat hela vägen (ingen nämnd och ingen glömd) och kram till alla tubisar (el andra som lider av hur brösten ser ut), oavsett om ni opererar el inte hoppas jag ni kan sluta fred m brösten! Tror faktiskt jag gjort det nu, på gamla dar.. härligt! laugh

 

Annons
2011, February 21 - 18:27
lyftfia (not verified)
anonym's picture

Vilken otrolig skillad! Förstår att du är nöjd! yes

Grattis!

2011, February 21 - 19:36
Marina
Marina's picture
Offline
Last seen: 15 hours 21 min ago
Moderator
Joined: 2010-04-14 19:00

Den här tråden blir intressant att följa!!smiley

Moderator, medlemsansvarig och delägare i POF.
50 år, 164 cm, 72 kg
Ca femton års trasslig brösthistorik som finns beskriven i min profil, som ligger till grund för mitt engagemang i POF.
Missa inte att det är ett nytt POF på gång och att ni behöver ha en aktuell mailadress för att kunna logga in när det är dags (ca senhösten 2023, är prel.planen)!

2011, February 21 - 20:20
norrlandstuttar (not verified)
anonym's picture

Det tar sig sa mordbrännarn...hehe! Det där blir nog kanon skulle jag tro :D

en vecka kvar för mig....hoppas på lika bra resultat!!!

Annons
2011, February 21 - 21:06
Embla
Embla's picture
Offline
Last seen: 10 years 6 months ago
Silver
Joined: 2011-01-03 23:22

Grattis:-) jättefina verkligen! Om några veckor till kommer du vara ännu mer nöjd, för mig är de snart två månader sen jag gjorde min op , och dom blir bara finare och finare. Förstår att du är nöjd! Ska bli kul att följa utvecklingen:-)

Före operation 75 b efter inlägg av 400cc high profile, 65 G i change, fast tror jag lär ha större ändå, då de känns för små. Lindex bh är det E som gäller. Operation på conturkliniken av Leif Perbeck den 28 december 2010.

2011, February 21 - 23:45
Tubulärnomore (not verified)
anonym's picture

lyftfia: Jaa, tycker också det blivit skillnad - känns redan overkligt att jag var så tubulär.. Tack!

Marina: Tja, vi får se! De är ju helt framför, så vet inte om jag kan vänta mig så mkt mer förändring, den som lever får se! :)

Norrlandstuttar: Åh, ja - tänk snart är det din tur! Spännande!! Har känt lite rädsla el vad man ska säga att visa brösten här på forumet där de flesta startar med hyfsat perfekta, lite "åh, beklagar sorgen" fast man själv är förundrad över den skillnad som faktiskt blivit. Men kul att andra kan se och förstå att jag faktiskt kan glädjas åt "efter" så här fort redan! :) Håller tummar och tår för att dina blir över din förväntan!

Embla: Tack! Snällt sagt, jag hoppas såklart på ännu mer utveckling - men de är helt framför och de ändras väl ffa 1a månaden har jag förstått.. Såg dina, heta! blush (fin form också, + tattu!)

 

Men tja - vi får väl se, huden ska ju ge med sig lite mer, ärren läka ihop så lite utvecklande tråd får vi hoppas det blir! Blir det inte så mkt så är det ändå iaf en helt otrolig känsla att 20 år efter puberteten ha fått bröst.. yes

 

 

2011, February 23 - 19:44
guldskor
guldskor's picture
Offline
Last seen: 3 years 9 months ago
Silver
Joined: 2010-10-26 22:30

Åh vilken lycka att se att det finns en lösning på vårt problem!! De är superfina!!! Tre veckor kvar för mg nu!!

26 år
konsultation Peter Cosmo citadellkliniken
21 mars 2011 operation
ankarlyft + vårtgårdsplastik + förstoring
580 uhp textuerade bakom muskeln
13,5 cm i bröstbredd
tubulära bröst höger 250 cc vänster 350 cc
Op 2. Korr 24 april 2011
Nytt bröstl

Annons
2011, February 28 - 19:05
Tubulärnomore (not verified)
anonym's picture

guldskor wrote:
Åh vilken lycka att se att det finns en lösning på vårt problem!! De är superfina!!! Tre veckor kvar för mg nu!!

 

Åh, inte långt kvar!! Spännande! smiley

 

Ingen bildupdate, men tänkte att jag gör en känslomässig sådan. För det som var lite förvirring, tomhet och ovana i början blir allt mer ett lugn, jag vågar ta på dem så de känns mer och mer som mina. Känns inte som att jag går runt med en mörk hemlighet längre, fast jag eg gör det mer nu än innan, på sitt sätt.

 

Huden är dock lite sådär, överkänslig el känselbortfall, ingen reaktion i bröstvårtorna. Men känslan inuti mig, är glad och tacksam. Känner mig mer normal, med plast i - än jag gjorde utan. Känner ett lättat "äntligen". yes Att det här är bra, rätt. Förut tänkte jag att det var synd att det här dröjt så länge, nu känner jag tvärtom. Att jag testat "före", att leva med vad jag hade, jag har njutit av att ha känsel i dem.. De kommer nog alrig kännas som "riktiga" när man tar i dem.. men allvarligt, jag hade inte mkt till bröst innan, så själv vet jag ju inte hur riktiga bröst känns.. wink (ber om ursäkt om jag trampar ngn plattbröstad, tubulär el dyl på tårna m den meningen, hoppas ni förstår hur jag menar.. att jag aldrig kännt på ett par volymbröst!).

 

Men känslomässigt, fortfarande lite ambivalent.. kommer jag våga visa mig i linne, på samma gång, känns det som att jag äntligen vågar visa mig i linne. Oavsett, tycker väldigt mycket om att de äntligen sitter där! Undrar hur de kommer accepteras av en kille i framtiden, samtidigt som det känns som en trygg pondus i mig - att jag är så nöjd så jag kommer förvänta mig - och inte ta att han är annat än nöjd om jag är med honom, naken, med lite plastiga bröst.

 

Ja, det var lite babbliga tankar! Har inte varit intresserad av att fota dem, det får komma naturligt när andan faller på. Vi håller mest på att lära känna varandra, brösten och jag, haha.. Behövde prata ut lite känslor, eftersom jag inte outat dem för min omgivning så mkt. Ha det gott alla!

2011, March 1 - 20:15
Dancehall (not verified)
anonym's picture

Åh det låter jättehärligt! Tänk vad glad man kan bli för andras glädje på det här forumet. Jag hoppas verkligen det kan gå lika bra för mig. Vem opererade du dig hos? Vad exakt var det för operation? Gjorde du vårtgårdsplastik + lyft också? Under, över? Haha, många frågor blir det, men då jag själv har tubulära bröst som jag ska operera så vill jag veta allt som kan vara till nytta! :)

 

2011, March 3 - 21:03
Tubulärnomore (not verified)
anonym's picture

Dancehall: Kul att du kan glädjas med mig!

 

Det var Olafur Jakobsson som opererade mig, via landstingsremiss, men han arbetar även privat i Luleå tror jag det var? Vårtgårdsplastik, snitt i tubulära vävnaden, Mentor anatomiska modell 332 395 cc, implantat via bröstveck (som han sa blev lite längre än normalt eftersom han behövde snitta tubulära där om jag förstått det rätt), framförplacering. Inget lyft, det var bara själva bröstvårtan som hängde som en strut, så iom att den minskades till häften (ändå stor tycker jag dock, men ska inte klaga) och blev mindre "strutig" så är tanken att implantatet ska forma bröstet runt. Operationen tog knappt 1½ timme och återhämtningen skulle inte vara så smärtsam iom framförplacering men tyvärr vaknar jag fortfarande av ont. Är kanske inte så smärttålig då, fast jag trodde det innan! :D

 

Fråga på vad du vill, kan inte så mkt men vet ju hur det var i mitt fall och vad kirurgen svarade på mina frågor.  Lycka till med din operation, hoppas det blir över förväntan för dig! yes

Annons
2011, March 3 - 23:13
Dancehall (not verified)
anonym's picture

Tack för svaret! Det är otroligt häftigt att de kan fixa alla dessa tubulära bröst, och att det oftast blir fina resultat. Men om du slapp lyft så hoppas jag att jag också gör det. Gör man en OP med lyft så blir det så otroligt dyrt oftast, nästan allt hamnar ju över 60 000 iallafall.

Dock håller jag inte med dig om att dina vårtgårdar fortfarande är stora, jag tycker de är alldeles perfekt storlek, men det beror ju på lite vad man gillar också! :)

Annons
Annons
Annons