Annons
5 posts / 0 new
Last post
#1 2011, February 23 - 14:45
anonym (not verified)
anonym's picture

Hur Ont Hade Ni Efter Er bröstförstoring?

Hej tjejer ska opas om en vecka exakt och nervositeten börjar sätta igång på riktigt! Min fråga är hur ont gör det egentligen? Jag ska ha framför placering det e det enda jag vet hittils. När kan man börja röra sig normalt och när släpper värsta smärtan? Jag går ju runt och ser hur jag verkligen lider och inte kan gå rakt, att något skulle gå fel ja man har ju alla möjliga tankar och funderingar. Men när kan man typ återgå till sin riktiga vardag om man säger så? Oerhört tacksam för svar

Annons
2011, February 23 - 15:15
solskensoptimist (not verified)
anonym's picture

Jag hade sjukt ont i ungefär fem dagar. Sen den sjätte dagen började jag märka markant skillnad på hur jag mådde.

De första dagarna var allt väldigt jobbigt, öppna oöppnade korkar på en provivaflaska kunde jag inte första dagen, det var jobbigt att gå på toa, att sätta på vattnet på kranen.

För mig var det omöjligt att komma upp ur sängen själv. Så de första dagarna fick jag ropa på min kompis så hon fick hjälpa mig upp. Smärtan kändes hela tiden de där första dagarna, men sen ungefär den sjätte dagen så kändes det ingenting när jag låg helt stilla. Och sen har det bara blivit bättre hela tiden! (Jag har dock lagt bakom)

 

I början var det väldigt jobbigt att sträcka på sig, men för min del så tyckte jag att man var så sjukt stel när man hade varit stilla en stund, men då gjorde jag de två stretchövningarna som jag skulle göra och sen kändes det bättre och man kunde sträcka på sig lite mer.

 

Nu är jag inne på dag 13 och det är inte längre jobbigt! Det enda som är är att det stramar där stygnen sitter. Och att det spänner lite när man reser sig upp efter att ha sovit hela natten.

 

Det är ju väldigt väldigt individuellt hur ont man har och så där, men för min del så började det bli bättre från dag fem/sex och framåt! :)

2011, February 23 - 15:19
Maggan87 (not verified)
anonym's picture

Tusen tack för ditt svar. Har du lyft dom också? Var har du ditt snitt?

2011, February 23 - 15:23
solskensoptimist (not verified)
anonym's picture

Så lite så! :)

Nej har inte lyft dom, hade nästintill inga innan så det var inget häng på mina. Jag har mitt snitt under brösten, i bröstvecket!

Ska ta stygnen om exakt en vecka, ska bli så skönt att få bort det!!

 

Ska du lyfta + förstoring?

Annons
2011, February 23 - 15:31
Maggan87 (not verified)
anonym's picture

Okej ska på konsultation först imorrn får se då. Vill ju helst slippa ett lyft pga av att jag inte vill att dom skär i bröstvårtorna, men jag tror att risken e stor att det blir ett lyft tyvärr men jag får ta det som det kommer.

Annons
Annons
Annons