Annons
5 posts / 0 new
Last post
#1 2011, February 28 - 22:56
olivia25
olivia25's picture
Offline
Last seen: 8 years 9 months ago
Silver
Joined: 2011-02-26 23:32

gravid-eller maschmellowtestet

hej!

Jag har bestämt mig för att förstora brösten men står inför ett dilemma. jag har redan ett barn och kommer vilja ha fler men villvänta med nästa iallafall två år till. pratade med min kompis som är narkosläkare å han sa att jag borde vänta med implantat efter att jag var färdig med

familjeplanering, men jag vet inte om jag vil vänta så länge. jag vill ju vara fin NU! surprise Därför skulle jag verkligen uppskatta att höra om er som blivit gravida EFTER att ni opererat och hur det blev? Under min första gravidietet blev mina bröst stora och efter helt tomma så jag antar att det blir så nästa gång också, men tänkte att implantaten kanske inte tar skada av en graviditet?

Tänkte också på risken med bristningar. sist fick jag inga på brösten (men ack på lår och höfter...varför har ingen villig själ kommit på någon metod som tar bort dessa hemskheter?) men det kanske blir lättare sånt om man har silikon?

som sagt berätta gärna om era erfarenheter!

Annons
2011, February 28 - 23:06
Tequila
Tequila's picture
Offline
Last seen: 11 years 2 months ago
Silver
Joined: 2011-01-19 16:38

Det är 50/50 chans att dom fortsätter att vara fasta annars kan dom bli jätte hängiga, implantaten kan bli väldigt framhävande, double bouble osv.. Det kan gå åt båda hållen men eftersom dina bröst blivit "tomma" en gång innan så skulle jag gissa på att dom blir de igen vilket skulle bedföra en risk att framfröimplantat skulle följa med det hängiga och bli en bula i slutet av bröstet, typ en sträng med en boll på, medan undermuskeln blir som att du skulle ha två bröst ovanpå varandra så att du påminde om en kossa, double bouble. Det är bara extrema exempel på vad som kan hända och det behöver inte hända och kan hända i mindre potioner eller större.. Detta har redan diskuteras i flera trådar, sök på det så tror jag att du kommer hitta flera diskussioner om detta med väldigt bra svar!

 

Personligen tycker jag att du ska vänta speciellt när de är så kort tid! Dom kommer ju knappt hinna läkna innan du riskerar att få göra om dom totalt..

20 år, 1.64 cm, 53 kg
Då: Inte äns en Akupa
Nu: 75C

2011, February 28 - 23:12
Tequila
Tequila's picture
Offline
Last seen: 11 years 2 months ago
Silver
Joined: 2011-01-19 16:38

Kan även lägga till att en omoperation i regel kostar mer än en vanligt operation, medför mer risker har jag för mig så det är ju risk att det kommer kosta över dubbelt så mycket (sett någon klinik som skiljer med 10 000 på operation och om operation).. Ni behöver ju vara med om kostnads frågan då ett barn i sig kostar väldigt mycket med.. Man räknar ofta att ett barn i genomsnitt kostar 60 000 kronor om året detta är ifall man inte skämmer bort den med leksaker och nya prylar utan endast i mat och minimalt med kläder..

20 år, 1.64 cm, 53 kg
Då: Inte äns en Akupa
Nu: 75C

2011, February 28 - 23:17
olivia25
olivia25's picture
Offline
Last seen: 8 years 9 months ago
Silver
Joined: 2011-02-26 23:32

herregud, det låter ju fruktansvärt! som rena ryska rouletten. Ja, jag kanske borde vänta ändå...eller göra något  mindre drastikt, som typ makrolane eler nåt...

Annons
2011, February 28 - 23:27
Tequila
Tequila's picture
Offline
Last seen: 11 years 2 months ago
Silver
Joined: 2011-01-19 16:38

Nja rysk roulett är det väl inte, går ju att fixa till och är inte på liv och död men det kostar och man får gå igenom hela läkeprocessen igen om de vill te sig.

 

Jag vet itne hur bra macrolane är men kanske kan vara något att sata på för tillfällig förstorning innan? då vet du ju säkert vilken storlek du är nöjd med sen med dock så kostar det rätt bra med! Har inte forskat så mycket i det om hur länge det varar, hur stor skillnad osv.. Du får prata igenom det med din sambo/pojkvän/man och se vad ni kommer fram till =) Eftersom ni har barn ihop och planerar fler är det ju en kostnad ni indirekt kommer stå för tillsammans specieltl om ni bor ihop och om den eftertraktade storleken utväger någorlunda samma summa och anars hur mycket skiljer det? Skiljer det inte mycket kan ni tjäna på ifall ifall den lilla chansen som finns att brösten blir fina igen efter operationen men om ni istället förlorar en massa på det, för att itne tala om smärtan, så kanske macrolane är ett bättre altenativ. Gör en för och en emot lista och se vilken som väger tygnst i slutändan med alla risker, kostnader osv..

20 år, 1.64 cm, 53 kg
Då: Inte äns en Akupa
Nu: 75C

Annons
Annons
Annons