Annons
4 posts / 0 new
Last post
#1 2011, March 19 - 13:11
Opticruise
Opticruise's picture
Offline
Last seen: 9 years 3 months ago
Silver
Joined: 2011-03-10 15:48

Hur mår man efteråt?

Hej alla glada!!
Jag ska göra en bröstförstoring och ett lyft.Nu undrar jag en sak.Min man ska vara vid min sida första dygnet,men sen åker han på jobb.Hur mkt klarar man själv den första veckan? Kan man åtminstone fixa de enklaste behoven efter 1 dygn själv eller bör man ha nån vid sin sida?? Har tidigare gjort ett kejsarsnitt och hade en rejäl smärta i såret de första dygnen efter.

KRAM på er!!

33 år ,Tränar crossfit
160cm
59kg
2 barn på 11 och 14 år

Op 1: April-2011,SPC Falun Dr Simsa,Minilyft+Eurosillicone350/300Lp,släta runda,delvis bakom..
Muskelsmärtor,db,undermuskelhäng,missnöjd med utseende på brösten. Valde att byta kirurg!

Op2

Annons
2011, March 19 - 13:24
pepsi
pepsi's picture
Offline
Last seen: 9 years 12 months ago
Silver
Joined: 2011-02-08 10:20

Hej.

jag har inte gjort något lyft men var däremot rätt handikappad de 2-3 första dygnen. :)

min sambo var lika så som din man hemma första dygnet och var så hjälpsam.

 

Jag hade trots allt förberett mig på det allra allra värsta bara för att vara säker på att inte bli förvånad över smärtan eller hur beroende av andra man kan vara, så jag hade sett till att allt jag kunde tänkas behöva fanns på diskbänken i armhöjd så jag skulle slippa höja armarna. när jag hört att vissa inte kunde det.

Sen så hade jag gjort i ordning 3 portioner mat i kylen färdig på tallrik så den bara skulle värmas, sylt hade jag tagit ur burkan och lagt i en liten skål för att slippa öppna burken. (vilket ja också tackar för då bröst musklerna används :P )

 

Jag knaprade tabletter till tusen, smärtan gick därför bara bra men hade såå otroligt svårt att röra mig, ändra sitt/ligg possiotion eller så.

jag klev till och med upp kl 5 på morgonen när min sambo skulle till jobbet bara för att han var tvungen att hjälpa (knuffa) mig upp ur sängen annars gick det bara inte och då flytta mig till soffan där jag kunde sitta resten av dagen tills han kom hem :)

 

Så mitt tips är förbered dig på det värsta möjliga för då kan det bara bli bättre ;)

25 år, 163 cm, 55 kg

Strl. före op: omärkbar A-kupa
Strl. efter op: 75C

Konsultation: polarkliniken 15/2 -11
Operation: polarkliniken 1/3 -11
300cc hp, runda släta, delvis bakom bröstmuskeln

2011, March 19 - 13:24
Maggan87 (not verified)
Maggan87's picture

det gör ont och du går böjd som en ostbåge

2011, March 19 - 13:39
titbits (not verified)
Maggan87's picture

Hej!

Det kändes som en lastbil kört över bröstet och man kan inte ta sig upp ur sängen på 2-3 dagar. Jag åt Alvedon, Celebra första  regelbundet första 10 dagarna. Även morfin första dagarna. Jag var rastlös och försökte ta saker själv, något som jag ångrar nu....Denna gången efter korr så ska jag inte lyfta ngt alls. Ber om hjälp till allt även om det är jobbigt. Så var inte dum som jag å gör för mkt.....om man nu gör ett lyft och implantat på ta 2 veckor off. Jag var dum å åkte på utbildning efter 1 vecka, det gick men inget jag skulle rekommendera. Då ar jag även väska vilket var jobbigt men jag är van vid att klara mig å inte be om hjälp......dumt!!!!

Ta hand om dig..det gör ont..är värt att vara en jävla pina för smbon några veckor om man bara bli nöjd med resultatet...annars får han ju höra på det tjatet ;)

En vecka behöver du någon tycker jag...för att ta dig i och ur sängen, lyfta, tvätta etc....sedan mår man illa kankse. En dag bara spydde jag t.e.x. pga tabletterna......

Annons
Annons
Annons
Annons