Annons

Bröstförstoring mar 2011 - Aleris Plastikkirurgi Läkarhuset Norr - Umeå Magnus Andersson - anonym

anonym's picture
anonym (not verified)

Behandling: 
Läkare Terapeut: 
OP-datum: 
Thursday, 31 March, 2011

Den 31 mars klockan halv åtta på morgonen skulle jag vara på Läkarhuset Norr i Umeå och bli opererad av Magnus Andersson.


Morgonen började med att jag klev upp då klockan ringde klockan sex på morgonen, killen låg ännu i sängen så jag gick in på toaletten och tog bort nagellacket på naglnarna som jag hade glömt göra dagen innan.
Hoppade sedan in i duschen och duschade av kropp och hår med descutan som jag köpt på apoteket. Borstade tänder och försökte bortsta håret. Klädde på mig min röda mjukisdress som jag fick i julklapp av mina svärföräldrar och sedan tog jag min väska och vi började gå ner mot bilen som stod i garaget.

Nu hade jag varit vaken i en timme och jag kände inte alls av någon nervositet eller pirr i kroppen, de kändes mest overkligt! Vi hoppade in i bilen började åka mot kliniken och inte än kände jag av något i kroppen. Jag fattade inte att jag inte var nervös, jag skulle ju göra en operation!

När vi kom till Läkarhuset Norr så parkerade just utanför kliniken och gick in, där möttes vi av en sköterska. Jag skulle betala in resten av min summa, vilket jag trodde var 29 tusen, hade betalat in 10 tusen veckan innan. Men jag fick veta att de hade blivit nya priser och att de bara kostade 36 och inte 39 tusen cheeky!

Så jag betalde in resten av min summa, 29 000, och sedan fick jag kvitto på de hela. Hon bad mig sendan följa henne in i ett rum med en säng. Hon bad mig klä av mig till trosor och sockar, ta på mig ett linne som hon gav mig och sedan en morgonrock.
Narkosläkaren kom in efter ett tagoch ställde några frågor till mig. Frågade mig om jag hade varit nersövd tidigare osv, sedan kollade han i min mun, så han inte söver mig och hittar massor av piercingar där.


Magnus kom in sen då narkosläkaren var klar, han började mäta och måla kring mina bröst och frågade om jag var nervös och om jag hade några frågor som jag funderade kring. Han skämtade lite och jag tror de underlättade mer att jag inte var nervös innan operationen. Jag var så lugn att jag inte ens själv fattade de!
Han frågade också om de var runda text. 375cc HP bakom musklen som jag skulle ha, så de inte hade blivit ett missförstånd.

 

Efter att Magnus var klar så fick jag ligga i sängen ett tag medans dem fixade inför min operation. Jag pratade med min pojkvän lite och sedan kom en sköterska och ville att jag skulle följa. Dem frågade mig hur mycket jag vägde osv, sedan fick jag ta av mig rock och linnet och lägga mig på borde och sedan kommer jag inte ihåg så mycket mer ;)

När jag vaknade så kändes se som en stor jävla fylla! Jag kommer ihåg att någon sa att jag hade min mobiltelefon brevid mig utifall att jag ville ringa någon. Jag tog tag i telefonen och fotade mina nya bröst och skickade ett mms till min pojkvän. Han skrev tillbaka och frågade om han skulle komma till kliniken eftersom han hade farit till hotellet under operationen.
Jag skrev några sms till min morbrors fru, min kompis och kusin och sa att jag levde och allt verkade ha gått bra. Jag hade ju vaknat med två stora bröst på min bröstorg^^..

 

Min kille kom efter kanske tio minuter eller nå, men de kändes som två minuter wink.
Vi såg på tv och jag hade inte än fattat att jag hade fått mina bröst! Jag gick på toan några gånger och jag hade inte alls så ont som jag trodde att jag skulle ha!
Jag fick i mig lite tabletter, coca cola, yoghurt, en macka och en kopp kaffe som dem bjöd mig på. Men denna gång lärde jag mig att inte ta allt på samma gång, som förra gången jag operera mig! Förra gången gick de illa i bilen!
Jag fick en tablett mot smärtan och den kunde göra så man började må illa. Efter cirka 30 minuter så började jag må illa och var rädd att jag skulle spy, så jag rinde på klockan och fick en spruta mot illamåendet. Tur gick de över!


Kring fyra tiden fick jag fara hem, dem höll kvar mig i fyra timmar utifall att jag skulle börja blöda eller liknande. Men innan jag åkte så klämde Magnus på brösten och kollade att jag inte fått någon inreblödning i brösten, men han sa att hela operationen gick bra och att de kändes bra nu också.
Men jag däremot tyckte de kändes hel konstigt då något flyttades runt inom mig! Haha..

Jag klädde på mig och vi började åka hemåt, de gick hur bra som helt!

 


Smärtan var värst under dag två sedan har de inte alls varit så illa som jag trodde de skulle vara! Men de beror väl på person till person.
Idag har de gått fyra dagar och jag känner att jag ibland kan ha ont på brösten, kring stygnen på högerbröst och att de små hugger i bröstet då jag går ut med hunden. Sedan gör de ont när jag ska upp ut sängen då jag legat ett tag.
Men de är bara en droppe i havet! Så jag hoppas jag kan fara och jobba nu på fredag denna vecka.
Sedan är jag super nöjd med brösten redan! Dem blev lite större än vad jag hade tänkt mig, men bättre att jag tycker dem är stora än att jag ångrar mig över att dem är små wink.

 

 

 

Jag rekommenderar också Läkarhuset Norr i Umeå! Jag tycker att alla som jobbar där är verkligen trevlig och kollar upp en hela tiden även om man inte trycker på klockan. Dem skämtar och gör en mindre nervös, så man tänker på annat än bara knivarna som ska skäras i en wink.

Dem frågar också ifall man kommit på någon fråga som man funderar kring och om man skulle komam på en senare så kan man ringa på direkt nummer till Magnus.

Dessutom är de bra priser wink..

2011, April 13 - 21:51
french (not verified)
french's picture

Hej!
Vad var det som gjorde att du valde Läkarhuset i norr? Jag ska själv göra en bröstförstoring och funderar om jag ska välja polarliniken eller läkarhuset i norr =)

2014, June 28 - 08:37
Magdis
Magdis's picture
Offline
Last seen: 9 years 9 months ago
Brons
Joined: 2014-04-16 23:21

Hej Msi!

 

Har en fråga, är 159 väger 49-50 kg och tänker göra 350cc eller 375cc. Är så himla kluven och ska göra opertationen nästa vecka på torsdag.

 

Har du någon bild på hur det blev på dig med 375cc? 

Jätte tacksam för snabbt svar :)

Annons
Annons
Annons