Annons
5 posts / 0 new
Last post
#1 2011, April 15 - 14:21
anonym (not verified)
anonym's picture

Skötsel av sin nyopererad bröst

Hej tjejer!

Tänkte fråga om någon vet hur man tar hand om sin bröst efter op?Ska man massera, smörja den?Jag har altid tränat bröstmuskeln.Vet ni om det är bra att fortsätta med det?Det var en månad sen jag op mig.Men jag känner inte än att jag är redo att träna.Men snart kanske.tack

Annons
2011, April 15 - 14:30
johnsson (not verified)
anonym's picture

Jag skulle nog vända mig till min kirurg ang massage för de kan vara väldigt olika, jag ska tex inte massera men däremot stretcha mina bröstmuskler.

 

Jag smörjer dem med Weledas havandeskapsolja men det rä bara för att jag vill behålla mjuk och fin hud och förebygga mot bristningar, för det vill man ju inte gärna ha. Men det är ju ingen ordination från någon läkare utan det gör man ju bara om man jälv känner för det liksom :)

 

Ang träning så vet jag inte, jag ska inte träna tungt på minst 3 månader iallafall har jag för mig.

2011, April 15 - 14:40
ella (not verified)
anonym's picture

hej.

när jag försökte sträcka mig inatt, så gjorde det ont i ena bröst.Det började rinna så starkt att fick sova sittande.Jag vet inte, är lite orolig just för ena bröst.Jag la in 400 framför muskeln.Kirurgen sa börja träna direkt efter 3 veckor.Men jag tycker att det är för tidigt även om implantatet ligger framför.Ser att du har oxå op dig på Proforma.Är du nöjd med din storlek?Tror du att de kan gratis byta placering på implantatet?

2011, April 15 - 14:51
johnsson (not verified)
anonym's picture

Jaha okej, me du jag har faktiskt ingen aning om vad som gäller med framförbröst, jag har ju mina bakom. Då kanske det inte alls är samma saker när det gäller stretching och sådär! Fråga kirurgen igen vettja smiley Att du ska kunna träna helt som vanligt efter bara 3 veckor tycker jag låter lite konstigt.. Då är de ju inte färdigläkta på långa vägar :/ Jag tvivlar på att de skulle byta placering gratis om man inte har någon väldig komplikation, men det an jag ju omöjligt svara på egentligen, tycker du ska ringa kliniken/din kirurg om du funderar på det. Vilken kirurg hade du? Är du inte nöjd med din placering?

 

Jag är hittils jättenöjd med mina bröst, men de är juhelt nybakade så mycket kommer ju fortfarande hända, förhoppningsvis blir de ju bara bättre och bättre, hihi! smiley

Annons
2011, April 15 - 15:01
ella (not verified)
anonym's picture

Jag har op mig På Proforma hos Karl G.Jag är oxå nöjd, de är fina, men inte gigantiska.Jag ville ha lite större.Jag har 70G nu hade innan 75C.Jag vågar inte träna pga att de kan bli ännu mindre sen.Jag pratade ed kliniken för att lägga in mer kostar 25 000, men om byta placeringen kunde de inte svara.Det är kirurgen bestämmer.Pratade med en sjuksyrra som jag ska träffa nästa vecka på återbesök.Så om min högra bröst kommer att göra ont fram tills andra ´återbesöket, hoppas jag att de byter placering gratis.vad har du för bh storlek nu?

Annons
Annons
Annons